Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIO JE JAKO LOŠ'

Igrač kojeg je Modrić izbezumio potezom dobio teške kritike: 'Kao da taj lik nije bio normalan...'

REUTERS/Angelika Warmuth
01.05.2024.
u 08:00

- Na njegovu žalost ova sezona nije kao prošla. Došao je do situacije da gleda samo da nabije loptu, makar i u svemir nego da ga protivnici pretrče - napisali su Talijani

Bayern i Real odigrali su 2.2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka na Allianz Areni. Kraljevski klub poveo je sredinom prvog dijela golom Viniciusa Juniora, a u razdoblju od 53. do 57. minute Bayern je preokrenuo rezultat golovima Leroya Sanea i Harryja Kanea. Konačnih 2:2 postavio je Vinicius svojim drugim zgoditkom na utakmici, i to iz kaznenog udarca u 83. minuti dvoboja. Hrvatski reprezentativni kapetan Luka Modrić u igru je ušao u 75. minuti i zaradio vrlo dobre recenzije za svoj nastup.

No, jedan igrač u postavi Bayerna baš i nije dobro prošao kada su pojedinačne ocjene u pitanju. Korejski reprezentativac Kim Min-Jae po mnogima je bio najlošiji igrač na terenu. Stoper Bayerna skrivio je jedanaesteac za Real u završnici ogleda, a i prije toga čina imao je nekoliko velikih grešaka koje pratiteljima utakmice nisu mogle promaknuti.

Kim je i kod prvog gola zakasnio reagirati, iako je lopta koju je Toni Kroos poslao Viniciusu bila gotovo perfektna. Pitanje je bi li Kim mogao nešto učiniti i da je bio pravovremen, na onakve se lopte jednostavno ne može nikako reagirati na pravi način.

No, neki novinari, posebice oni s talijanskog Tuttomercatoweba bili su posebno oštri. Novinar Sandro Sabatini i stručni komentator, nekadašnji igrač Intera, Andrea Ranocchia ovako su ocijenili Kimov nastup protiv Reala:

- Kim je izgledao kao Napoli ove godine, totalno izvan forme, momčadi, balansa. Nije izgledao kao normalan defanzivac, a recimo u Napoliju je bio super dok je igrao - naveli su Talijani uz dodatak:

- Dosta je riskirao u nekim situacijama, vidjelo se da pravilno ne pokriva prostor. Napravio je tri velike pogreške i skrivio jedanaesterac. Vinicus mu je radio dosta problema i to se vidjelo. Na njegovu žalost ova sezona nije kao prošla. Došao je do situacije da gleda samo da nabije loptu, makar i u svemir nego da ga protivnici pretrče.

Kim je sudjelovao i u velebnom potezu Luke Modrića u 79. minuti. Doduše, njegovu je loptu prema Viniciusu, koja je Brazilca gurnula u sjajnu priliku za pogodak, Koreanac samo promatrao budući da se ni prema njoj nije znao postaviti kako treba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije