Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERMARKT

Najpoznatiji portal za transfere objavio da su naglo porasle šanse za Modrićev povratak u Dinamo

Kairo: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Matija Habljak/PIXSELL
07.04.2024.
u 08:46

Što se tiče Luke Modrića, Lepore otkriva da će kapetan hrvatske reprezentacije svoju odluku gdje će i hoće li uopće nastaviti karijeru donijeti na kraju sezone, to se neće dogoditi prije.

U jučerašnjem broju ugledne španjolske novine Marce preko cijele stranice izašao je oglas kojeg je platio Dinamo, a na kojem piše "Tiene Todo El Sentido Del Mundo", ili u prijevodu: "Imalo bi smisla". Potpisan je predsjednik Dinama Velimir Zajec. Svakako je bilo zanimljivo čekati jutrošnju reakciju Luke Modrića na taj oglas u Marci, inače najpopularnijem sportskom španjolskom dnevniku. A ona je došla istog dana, barem tako javlja Lorenzo Lepore, talijanski insajder.

GALERIJA Hoće li Dinamo uspjeti nagovoriti Modrića na povratak?

Kairo: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
1/7

Objavio je da je Luka Modrić najveća želja predsjednika Dinama Velimira Zajeca te da je prvi kontakt napravljen i da su razgovori u početnoj fazi. Što se tiče Luke Modrića, Lepore otkriva da će kapetan hrvatske reprezentacije svoju odluku gdje će i hoće li uopće nastaviti karijeru donijeti na kraju sezone, to se neće dogoditi prije.

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, specijalizirani portal za nogometaše Transfermarkt objavio je da su naglo skočile šanse za Modrićev dolazak u Dinamo. TM tako piše da postoji šansa od 63 posto da se kapetan vatrenih na ljeto zaista vrati u Maksimir, što bi izazvalo neviđenu euforiju u hrvatskoj prijestolnici.

Foto: Transfermarkt/Screenshot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije