Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALE I ZAHVALE

Pred njim je budućnost, ali zvijezda Hajduka ne miri se sa sadašnjosti: 'Teško je ovo prihvatiti'

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/4
10.04.2024.
u 23:44

- Motiva neće nedostajati. Osijek nismo pobijedili na Poljudu ove godine. Idemo po pobjedu - rekao je Šimun Hrgović

Iza nogometaša Hajduka nesretno je razdoblje u kojem su upisali četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Sve je počelo kiksom protiv Lokomotive na Poljudu uoči reprezentativne stanke u ožujku. Nastavilo se s dva poraza od Dinama, oba također u Splitu. Zagrebački plavi slavili su oba puta s minimalnih 1:0, kako u dvoboju u sklopu HNL-a, tako i u kup-susretu. Zadnji poraz Hajduk je doživio na Rujevici od vodeće Rijeke.

Nakon svega toga s mjesta predsjednika kluba Nadzorni odbor Hajduka smijenio je Lukšu Jakobušića. Nakon četiri godine klub s Poljuda će tako uskoro dobiti novog čelnog čovjeka nakon što pod Jakobušićem nije osvojena zacrtana titula prvaka koju u Splitu čekaju već 19 godina. Iako je momčad pomalo stvarana upravo za taj doseg, nakon dva osvojena Kupa u Jakobušićevom mandatu nije osvojeno prvenstvo, čime bi bio zaokružen fantastičan rad kluba na svim razinama.

Nije samo Jakobušić taj koji je otišao, ista je sudbina snašla i Mislava Karoglana, dojučerašnjeg trenera prve momčadi Hajduka. Do kraja sezone momčad će voditi njegov dojučerašnji pomoćnik Jure Ivanković, a prva zadaća pred njim je već u nedjelju od 16.30 sati. Tada će Hajduk na praznom Poljudu, zbog kazne za navijačke nerede nakon polufinala Kupa s Dinamom, dočekati Osijek. Tu je utakmicu za Hajduk Digital TV najavio mladi bek Hajduka, Šimun Hrgović.

- Teško je prihvatiti da smo ovako završili sezonu. Motiva neće nedostajati. Osijek nismo pobijedili na Poljudu ove godine. Idemo po pobjedu. Dobra su ekipa, naprijed imaju Miereza koji donosi energiju. Mislim da mi možemo izaći iz ovoga i pobijediti - rekao je Hrgović, a zatim se dotakao odlazaka Lukše Jakobušića i Mislava Karoglana.

- Svaku minutu koju dobijem želim je iskoristiti. Tako razmišljaju i moji mlađi suigrači. Želim se zahvaliti Mislavu i predsjedniku, a Juri želim svu sreću - rekao je Hrgović.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NasaPosla
NasaPosla
05:06 11.04.2024.

Nadam se da će u prvih 11 biti Krovinović,Pukštas,Brekalo,Kalinić i Sahiti,s Livajom ili bez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije