Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZNI PARK

Što voze Hrvati? Dalić je skupu jurilicu dobio od vlasnika Al Aina, novi vatreni stigao u Mercedesu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
22.03.2024.
u 08:43

Novi reprezentativac i vratar PAOK-a Dominik Kotarski na okupljanje vatrenih u Zagreb uoči pripremnog turnira u Egiptu stigao je u Mercedesu E klase koji košta više od 50 tisuća eura.

U garažama naših nogometnih reprezentativaca nalaze se skupocjeni automobili raznih svjetskih brendova koji zajedno vrijede milijune: Rolls Royce, Ferrari 812 Superfast, McLaren i mnogi drugi limeni ljubimci. Kapetan vatrenih Luka Modrić posjeduje Bentley od oko 200 tisuća eura, a Bruno Petković vozi Mercedes AMG E63 S. Oko 350 tisuća eura vrijedi auto vatrenog maratonca Marcela Brozovića, radi se o Rolls Royceu Cullinanu s kojim se prvi put pojavio u javnosti 2020. godine. 

GALERIJA Vatreni su doputovali u Kairo

1/24

Brozović je veliki ljubitelj 'limenih ljubimaca' pa se tako nedavno slikao i s Mercedesom G500 4X4 što je također objavio na Instagramu. Njegova cijena je oko 250 tisuća eura.  Ferrari 458 Spider u Europi stoji oko 200 tisuća eura, a on se također nalazi u Brozovićevoj garaži. Umirovljeni vatreni Dejan Lovren vozi Ferrari 812 Superfast vrijedan također oko 200 tisuća eura. Za samo 2,9 sekundi postigne brzinu od 100 kilometara na sat, a ima čak 800 konjskih snaga. Sličan model ima još jedan umirovljeni reprezentativac Šime Vrsaljko. 

Također, Dejan Lovren ima i Mercedes GLE Coupe koji, ovisno o opremi, košta oko 50 tisuća eura. Rangersov branič Borna Barišić, ponosni je vlasnik McLarena 765LT čija cijena iznosi astronomskih 450 tisuća eura. Novi reprezentativac i vratar PAOK-a Dominik Kotarski na okupljanje vatrenih u Zagreb uoči pripremnog turnira u Egiptu stigao je u Mercedesu E klase koji košta više od 50 tisuća eura. 

VEZANI ČLANCI:

Srebrni i brončani Izbornik Zlatko Dalić vozi BMW sedme serije vrijedan oko 50 tisuća eura koji je zbog odličnih rezultata dobio na poklon od vlasnika Al Aina, bivšeg kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
10:31 22.03.2024.

Što voze Hrvati? Mazdu.

NK
Najam krova
09:04 22.03.2024.

Kupio bi nekoliko E klasa za 50.000 eura, koje nepoznavanje materije

Avatar comandante
comandante
11:52 22.03.2024.

znamo da većina, uključujići i Dalića voze aute nabavljene od krimosa, da bi izbjegli poreze...žalosno...ali rukica je na srcu kod himne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije