Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE MATEJ JURIĆ

Stravična ozljeda mladog napadača Gorice uz bolne krikove. Komentator je ostao u šoku

Jurić nakon žestokog sudara s Duvnjakom ostao ležati na travnjaku, s terena je iznesen na nosilima
Foto: Igor Soban/PIXSELL/PIXSELL
1/2
10.03.2023.
u 18:59

20-godišnji ofenzivac Goričana prema prvim predviđanjima je slomio ruku nakon nezgodnog pada u duelu sa protivničkim igračem Duvnjakom

U prvoj utakmici 25. kola HNL-a Gorica je kao domaćin svladala Istru 1961 sa 5:4 (1-2). Gosti iz Pule su vodili sa 3-1 i bili nadomak pobjede, samo da bi Gorica s tri gola u četiri minute ostvarila preokret, a onda su u sudačkoj nadoknadi pala još dva gola. Pogotke za Goricu postigli su Slavko Bralić (30), Jurica Pršir (79-11m), Kristijan Fućak (81), Joey Suk (83) i Josip Mitrović (90+5), dok je dvostruki strijelac za Puljane bio Mounsef Bakrar (13, 42), a po jedan pogodak postigli su Facundo Caseres (55) i Darwin Matheus (90+4).

Oko 60. minute došlo je do teške ozljede domaćeg napadača koja je zasjenila pravu golijadu. Mladi Ante Matej Jurić (20) bio je u skoku sa suparničkim veznjakom Tomislavom Duvnjakom. Jurić je u zraku udario Duvnjaka, a potom pao na ruku.

Jurić je nezgodno pao na ruku i čini se da ju je slomio, no to tek trebaju potvrditi liječnici. Iako je na početku ustao, ubrzo je ponovno pao na tlo te je domaća liječnička služba uletjela na teren. Igrači su se uhvatili za glave i pozivali na što bržu intervenciju, dok je komentator programa MAX Sport bio potpuno u šoku.

- Ajme! Ajme! Katastrofa - rekao je komentator. Kasnije je otkrio kako su na stadion u Velikoj Gorici stigla još jedna kola hitne službe kako bi se pružila pomoć nesretnom Juriću koji je uz bolne krikove napustio stadion.

 

Trener Gorice Željko Sopić uveo je Jurića u drugom poluvremenu umjesto iskusnog Slovenca Tima Matavža, ali nije uspio završiti utakmicu. Juriću je ovo bio petnaesti ovosezonski nastup u SuperSport HNL-u, a jednom je igrao i u SuperSport Hrvatskom kupu. Jurić je dosada u karijeri nastupao za Elektru Osijek iz koje je 2020. otišao u Čepin, a godinu kasnije u Belišće. U Goricu je stigao u ljeto 2022. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije