Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija istražuje

Zadrom se širi glasovna poruka: Baki dvojica muškarca pokušala oteti dvogodišnjeg unuka?!

Prazno dječje igralište
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
19.04.2024.
u 20:14

Policijska istraga događaja koji je prijavljen 14. travnja u Zadru još je u tijeku, navode iz PU

Jesu li prošle subote dvojica nepoznatih muskaraca pokušala oteti dijete baki na igralištu na Višnjiku? Zadarskim društvenim mrežama širi se naime glasovna poruka jedne žene koja upozorava na navodni otmicu u dječjem parku.

- Baka je, prema poruci, čuvala dvogodišnjeg unuka kad su joj prišla dva nepoznata muškarca i pokušala joj iz ruku oteti dijete. Baka je počela vrištati i otmičare tući torbom, na što su dotrčali zaštitari, a muškaraci su se udaljili s mjesta događaja - navode iz Zadarskog Hr.

- Nakon što je u nedjelju, 14. travnja u večernjim satima policija zaprimila dojavu o sumnjivom ponašanju dvije muške osobe, a koje se dogodilo u subotu, 13. travnja u popodnevnim satima na predjelu Višnjika u Zadru, policija je poduzela mjere i radnje kojima do sada nisu utvrđeni elementi kažnjivih radnji. Nadalje, u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica, kako bi se u potpunosti rasvijetlile sve okolnosti ovog događaja, nastavlja se s poduzimanjem potrebitih mjera i radnji - istakla je za Večernji list glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO U sklopu akcije Rezolucija Zemlja održana radionica o permakulturi

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar bandogcro
bandogcro
22:23 19.04.2024.

Pa ako je istina onda zadarska policija ili je nesposobna ili povezana? Jer cijeli Višnjik je pokriven video nadzorom i to u unutarnjem krugu i vanjskim tako da bi i kamere snimile dva puta. Netko laže?

MO
modovisisajteMaraschino
20:19 19.04.2024.

Ma da baš je istina kao i sve takve slične vijesti na fejsu o crnim kombijima i slično

Avatar argus100
argus100
21:44 20.04.2024.

Nekom je jako dosadno pa se ugra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije