Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANA PRELETA VOJNIH ZRAKOPLOVA

HDZ odgovorio Milanoviću: Opet nastupa protivno hrvatskim interesima. Kao da slušamo dužnosnika Kremlja

Foto: Miroslav Lelas/Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
15.03.2022.
u 21:30

Milanović ponovno maltretira načelnika GS OSRH koji je zasigurno zadovoljan time što su saveznici poslali Hrvatskoj pomoć u zaštiti zračnog prostora, smatraju

HDZ je oštro odgovorio predsjedniku Milanoviću koji je danas u priopćenju naveo kako je dao zapovijed admiralu Robertu Hranju kojom se najstrože zabranjuju preleti vojnih zrakoplova iznad Zagreba i svih drugih gradova u Hrvatskoj.

''Dok Francuska i SAD šalju borbene avione da pomognu u zaštiti hrvatskog neba, Milanović tjera naše saveznike?!

Premda je dugo negirao ruske pretenzije na Ukrajinu, Milanović bi napokon trebao postati svjestan da Rusija u Ukrajini, ne tako daleko od Hrvatske, provodi vojnu invaziju i brutalnu agresiju, najveći vojni pohod na tlu našeg kontinenta još od #WWII, koji je prijetnja sigurnosti cijele Europe.

Milanović ponovno maltretira načelnika GS OSRH koji je zasigurno zadovoljan time što su saveznici poslali Hrvatskoj pomoć u zaštiti zračnog prostora i time što ratno zrakoplovstvo i  mornaričko zrakoplovstvo sudjeluju u zajedničkoj vježbi.

Dok SAD i Francuska šalju Hrvatskoj poruku suradnje, podrške i sigurnosti, Milanović opet nastupa neodgovorno i protivno interesima hrvatskog naroda. Kao da slušamo nekog dužnosnika Kremlja…'', napisali su na Facebooku. 

>> VIDEO Ruski projektil može doći do Londona u pet minuta, Rusi navode da ga se ne može detektirati

Komentara 87

ZS
ZNA SE
22:18 15.03.2022.

Vojni proračun treba povećati na 10% BDPa

BU
Budak
21:52 15.03.2022.

U najvećoj krizi imamo ulizicu koja godinama provocira Rusiju po zapovijedi Zapada nadajući se nagradi sa visokom pozicijom u Bruxellesu. Oko sebe je skupio koruptne i nesposobne da izmedu njih još više „sjaji“. S druge strane psihopata koji sabotira mogući dolazak Patriot-sustava i pomoć od strane Zapada jer se mi trenutačno obraniti ne mozemo. Da nam je sada opet Tudmana …

Avatar future Gohan
future Gohan
22:22 15.03.2022.

Netko će morati ubrzo nositi majicu, Hrvatski predsjednik, ne rusifilski plačenik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije