Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZITE PAŽLJIVO

Kolona u smjeru Zagreba: U tunelu na autocesti A6 došlo do sudara

Prometna nesreća na A6
Foto: HAK
1/3
19.04.2024.
u 17:05

Zbog nesreće se dionicom autoceste A6 vozi jednom prometnom trakom

Hrvatski autoklub na svojim je službenim stranicama izvijestio o prometnoj nesreći koja se dogodila u petak poslijepodne na autocesti A6 koja povezuje Rijeku i Zagreb.

Prema HAK-u, do nesreće je došlo između ćvora Delnice i tunela Lučice u smjeru Zagreba. Zbog nesreće se vozi jednom prometnom trakom te je nastala kolona duga oko jedan kilometar. 

Na snimkama koje je 24sata dobio od čitatelja vidi se da je do nesreće došlo u samom tunelu, a u sudaru je sudjelovalo više automobila. Na mjestu događaja su policija i vatrogasci, nema informacija o ozlijeđenima.

VIDEO Otvoren WRC Croatia Rally

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
20:20 19.04.2024.

A hitni prolaz? Šaljite kazne vozačima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije