Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprijatelj br. 1

Imamo celulit, ali time se ne opterećujemo

Jelena Rozga
Foto: Igor Kralj/Pixsell, Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
11.08.2017.
u 11:45

Zvijezde imaju recepte kako ga smanjiti, ali ne robuju tome

– Celulit se može se držati pod kontrolom i može se smanjiti, ali – to je to – kaže o ženskom neprijatelju br. 1 pjevačica Pamela Ramljak koja priznaje da ga i sama ima te dodaje da ne poznaje nikoga tko ga nema. Osim vježbanja i tuširanja hladnom vodom, nema neku drugu strategiju protiv celulita. Sve ostalo – poput izbjegavanja brze hrane, previše šećera i soli te konzumiranja mnogo vode, prakticira i zbog nastojanja da živi što zdravije. Povremeno ode na tretman i masažu, ali više, kako kaže, da se opusti, nego zato što misli da su djelotvorni protiv celulita. – Prestala sam se opterećivati takvim stvarima. To je jednostavno prirodno – kaže Pamela.

Pije puno vode

Njezina kolegica Ivana Radovniković bila je također iskrena rekavši da ima celulit, ali kako nije previše uočljiv, osim kada se nađe u garderobi neke trgovine. Neonska svjetla ponekad budu poput mikroskopa.

– Nije mi jasno zašto to stavljaju, kao da mrze žene – komentira Ivana. Smatra da je genetika ipak presudna u količini celulita, a kao dokaz navodi trudnoću. Zbog komplikacija gotovo je svih devet mjeseci preležala u krevetu te očekivala da će joj mišići atrofirati i nastati “tona celulita”. No nijedno od tih očekivanja nije se obistinilo. – S godinama mi sve manje toga smeta, pa tako i količina celulita. Znam da žene isprobavaju razne kreme, tretmane i prehranu u borbi s celulitom, ali još nisam došla do te faze. No tko zna što će me lupiti u idućih pet godina – kaže, dodajući kako bi njezin eventualni “tajni recept” za celulit mogla biti velika konzumacija vode.

Jelena Rozga
1/8

Jelena Rozga suprotnog je pak stava od Ivane. Smatra da je za nepostojanje celulita na kritičnim dijelovima poput stražnjice ili bedara zaslužan njezin način života i nastojanje da se što bolje brine o svojem tijelu.

– Vjerujem da su zdrav način života, zdrava prehrana, tjelesna aktivnost, dovoljna količina vode, redoviti odlasci na masaže i tretmane recept zbog kojeg već godinama uspješno odolijevam ovom problemu – izjavila je.

Nit’ boli, nit’ smeta

Činjenicom da ima celulit nije opterećena pjevačica i voditeljica Ida Prester. Dvije trudnoće i godine učinile su svoje, ali Ida priznaje da je i prije toga imala problema s narančinom korom.

– Imam ga, kao svaka žena starija od trideset, a imala sam ga i prije toga. Nije to neka ljepota, al’ fino živimo u simbiozi godinama – nit’ boli, nit’ smeta. Vidi se samo iz kuta koji ionako ne vidim, a kome to bode oči, nek’ gleda u drugu stranu – poručila je Ida.

Jelena Rozga
1/1

Komentara 6

TO
toljaga22
09:37 11.08.2017.

ode ove Ide moram srat. ide van vec.

CA
car13
10:25 11.08.2017.

Da možes misli da ce netko placat anoraksicni celulitacu da mu vrti po pozornici , ka da je zbog talenta zovu !!

SJ
Samo ja
08:59 12.08.2017.

ako volis zenu,djevojku onda volis celulit,bar ja i nista mi ne smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije