Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA VIJEST

FOTO Ana Gruica 14 godina mlađoj sestri uputila čestitku: 'I zadnja ptičica odletjela je iz gnijezda'

Foto: Ana Gruica/Instagram
1/10
25.04.2024.
u 16:03

Naša glumica objavila je fotografije s vjenčanja njezine sestre Petre koja već neko vrijeme živi u Americi. Slici je priložila i video s emotivnom reakcijom ponosnog oca.

Domaća glumica Ana Gruica Uglešić (41) glasi za jednu od najljepših Hrvatica, a svoju ljepotu često pokazuje na društvenim mrežama. Sada se na Instagramu oglasila jednom drugom prilikom, odnosno pratitelje je obavijestila o važnom obiteljskom događaju.

Naime, Splićanka je objavila fotografiju s vjenčanja njezine 14 godina mlađe sestre Petre, koja se udala u New Yorku. Najmlađa mezimica u obitelji Gruica već neko vrijeme živi u Sjedinjenim Američkim Državama zbog čega se i odlučila sudbonosno 'da' izgovoriti upravo tamo. Ana je njoj i suprugu poželjela sreću dirljivom porukom.

- Dragi Petra i Sonny, gledamo vas s druge strane oceana, no s vama smo mislima i željama. Želimo vam sretan i ispunjen život, kojim god putem zajedno koračali. I zadnja ptičica odletjela je iz gnijezda... Sretno sestro, bila si prekrasna - napisala je glumica u emotivnoj objavi. Na fotografiji se može vidjeti bračni par kako izmjenjuje zaljubljeni pogled.

GALERIJA: Ana Gruica Uglešić oštro poručila u snimci iz teretane: 'Jutros sam je**** mater sebi, svemiru....'

1/13

Obitelj je ceremoniju pratila iz splitskog doma, a Gruica je u pričama pokazala kako su proživjeli ove lijepe trenutke. - Online vjenčanje direktno iz NY vijećnice. Ajde neka smo i to doživjeli. Sretno sestro, otac plače kao i obično - stavila je uz video na kojem preko osobnog računala gledaju prijenos uživo. Završne riječi ispratili su pljeskom. Inače, Ana ima i stariju sestru Josipu. 

Podsjetimo, u prosincu prošle godine glumica je otputovala sa svojim sinom Maratom Ivanom u New York u posjet svojoj najmlađoj sestri Petri. Na društvenoj mreži Instagram podijelila je fotografiju kako njih troje poziraju u srcu ovog milijunskog grada. – U posjeti kod tetke iz Amerike – napisala je glumica uz niz predivnih fotografija. Ispod objave nizali su se lijepi komentari, a Petrin se istaknuo: - A tetka ko prava tetka iz Amerike radi – simpatično je poručila.

VEZANI ČLANCI:

Bio je to prvi put da je Ana otputovala s osmogodišnjim sinom i pokazala mu grad u kojem već nekoliko godina živi njena najmlađa sestra. Glumica je već nekoliko puta bila u 'obećanoj zemlji' i dijelila lijepe trenutke na spomenutu društvenu mrežu. Osim toga, svom jedinom sinu kojeg je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, pokazala je Kip slobode, pokazala mu nekoliko zanimljivih muzeja i odvela ga da zajedno pogledaju predstavu Kralj lavova.

Gruica je krajem kolovoza prošle godine izrekla sudbonosno 'da' svom dugogodišnjem partneru, inače psihijatru Boranu Uglešiću. Ana je nosila dugu bijelu vjenčanicu od čipke koja je pratila liniju njenog tijela, a posebno se isticao i dugačak veo koji je padao i preko njezina lica. Boran je prije dolaska mlade goste dočekivao ispred crkve te se rukovao s fotografima, a odijelo tamne boje te svijetli prsluk koji je odabrao za svoj dan vjenčanja odlično su mu pristajali.

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije