Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepša Hrvatica

Katarina Banić otputovala u Kinu na izbor za Miss svijeta

Katarina Banić (1)
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/5
30.09.2010.
u 21:57

Crnokosa 20-godišnja Triljanka danas je iz Zagreba odletjela za Kinu gdje će 6. studenog predstavljati sve ljepote naše države.

Studentica konstrukcijskog strojarstva, 20-godišnja Katarina Banić u kofere je spremila najljepše stvari, za sreću stisnula prste i krenula u zagrebačku zračnu luku. Otkud je danas odletjela u Kinu, na izbor za Miss svijeta 2010. godine. U njezinoj pratnji otputovale su brojne večernje i tradicionalne haljine te vjenčanice koje je za Triljanku pripremila modna kuća Vesna Sposa.

Samouvjerena 20-godišnjakinja pred odlazak je rekla da nema tremu te da se nimalo ne plaši pitanja žirija. Svojih atributa je kaže, svjesna te će 6. studenog s ponosom i veseljem cijelome svijetu pokazati kakve ljepote Hrvatska ima.

Komentara 2

ST
Stjepan
23:36 30.09.2010.

....zzelim joj dobar uspjeh i zdravlje i da dostojno predstavi Domovinu Hrvacku!

BL
blondie112
07:36 01.10.2010.

gdje su sad anica martinović i branka bebić?!! ovo je pomalo žalosno... neće nitko reći da je ova djevojka ružna, ali na izboru je neće zapaziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije