Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Sexymotherfuckersi, Playboy zečica, ljeto, školjke i „Plaža“

Sexymotherfuckers
Foto: Promo
1/12
22.06.2018.
u 19:00

Pjesma je namijenjena svima onima koji cijene i razumiju dalmatinsku fjaku, svim ljubiteljima chillanja u debeloj hladovini i svim erotomanima koji škicaju školjke na plaži

Spot novog vrućeg hita "Plaža" opisuje sparan ljetni dan dok ekipa iz benda SMF uživa u fjaci u hladu, a u snove im zalazi atraktivna playboyeva zečica Ena Friedrich koja je sparinu digla na veći level.

Glazbu i tekst su radili Ivo Petrić i Marin Mrva, mix i produkciju Ivan Grancarić, koji je s cijelim bendom napisao aranžman.

Režiju spota potpisuje Ivan Grancarić.

Iza snimanja, režije i produkcije spota stoji također Grancarić, a sunce, "Plaža" i snovi uhvaćeni su u ljetnoj atmosferi predivnog En Vogue Beach cluba u Šibeniku i na zabačenim plažama zadarske Puntamike.

Pjesma je namijenjena svima onima koji cijene i razumiju dalmatinsku fjaku, svim ljubiteljima chillanja u debeloj hladovini i svim erotomanima koji škicaju školjke na plaži

Sanjaj i ti svoje lipe plaže u ljetnom ritmu hop-cupa uz Sexymotherfuckerse!

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goronja
19:25 22.06.2018.

nikome nije do toga da zna Dalmatinsku fjaku što god to značilo

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
21:09 22.06.2018.

Debilnog li imena grupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije