Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni zaokret

U ovakvom izdanju još niste vidjeli Ivu Jerkoviću

Iva Jerković
Foto: Maja Kljaić
1/5
07.11.2016.
u 18:49

Manekenka i voditeljica koju najčešće vidimo u izazovnim večernjim haljinama postala je ambasadoricom jedne sportske modne marke iz Brazila

Prve su asocijacije koje budi spomen Brazila sunce, pješčane plaže, karneval i najljepše djevojke na svijetu. Seksi, sportskih silueta i preplanule sjajne kože, Brazilke daju do znanja da brinu o svom izgledu i zato ne čudi što upravo iz Brazila stiže novi brend – Bia Brazil Activewear.  Dizajn ovog brenda sasvim je prilagođen ženama koje i tijekom bavljenja sportskim aktivnostima žele izgledati privlačno i lijepo.

Ovaj brend poseban je i po tome što u svojim sportskim kolekcijama uz tajice i topove u ponudi ima i sportske kombinezone i sportske bodije. Naša poznata voditeljica i manekenka Iva Jerković savršeno je utjelovila "Bia Brazil djevojku". Iako smo Ivu navikli vidjeti uglavnom u izazovnim večernjim haljinama, manekenka je velika pobornica sportskog načina života i omiljene aktivnosti su joj trčanje, planinarenje Sljemenom, vožnja biciklom... Sportska kolekcija ove brazilske modne marke dostupna je u Arena Centru u Zagrebu.

>>Iva Jerković i Vanja Halilović predstavile novo lice Svaroga

Komentara 4

KA
Karizma
22:49 07.11.2016.

Dajte molim vas iz aviona se vidi koliko su se decki trudili da ih retusiraju.Pa to su vec stare koke i njihovo vrijeme je davno proslo ali mora da dave svoje sponzore da se jos mogu prodavati kao posvuduse

DU
Deleted user
21:05 07.11.2016.

mafiabraut..... :-)

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
19:52 07.11.2016.

dobra mala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije