Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavirite u ormar blogerica!

"Blogger Bazaar" u Tkalčićevoj: Za komad najviše 100 kuna

15.11.2015., Zagreb - Modni kolektiv, prvi zajednicki ormar na ovim prostorima. Za mjesecnu clanarinu od 300 kn neograniceno se na raspolaganju nude haljine, hlace, kaputi... A za 200 kn jedan outfit tjedno. Projekt su pokrenule Matea Bajt i Nika Balon. P
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
09.04.2016.
u 09:30

Organizirat će ih jednom mjesečno, a sljedeći je početkom svibnja

Cipele, torbice, haljine, suknje, tanje jaknice i baloneri...

U sklopu prvog zajedničkog ormara, Modnoga kolektiva u Tkalčićevoj 73, danas će se od 11 do 17 sati organizirati drugi blogerski buvljak. Minisajam je nazvan “Blogger Bazaar”, a svoje će ormare na njemu otvoriti dvije modne blogerice, Ana Karađole i Isabella Rakonić.

– Ideja je bila Zagrepčankama ponuditi još modnog sadržaja po uzoru na velike europske metropole poput Berlina i Pariza. S obzirom na to da Modni kolektiv okuplja zaljubljenike u modu koji se vole družiti, dijeliti stvari i uživati u modi, organizacija blogerskog buvljaka nametnula se kao logičan nastavak naših promišljanja – kaže Nika Balon, koja s Mateom Bajt vodi zajednički ormar u kojemu se stvari neograničeno posuđuju uz mjesečnu članarinu od 300 kuna. Prvi su “Blogger Bazaar” organizirale prije mjesec dana, a u malenom prostoru u Tkalčićevoj gotovo cijeli dan svjedočile su velikim gužvama.

– Ovako djevojke mogu povoljno obnoviti garderobu za proljeće. Najviša je cijena jednog komada robe sto kuna – kaže Nika Balon dodajući da su to uglavnom stvari koje su jednom nošene, radi fotografiranja i postavljanje posta na blogu.

Ana Karadžole ubraja se u najpopularnije hrvatske blogerice, a njen “Psycho Couture” pozornost plijeni minimalističkim kombinacijama i pročišćenim stilom kojima oduševljava obožavatelje. Isabella Rakonić je, pak, među najmlađim modnim blogerima. Ova 22-godišnja djevojka studira pravo, a svoj je blog pokrenula još u srednjoj školi.

“The Pile of Style” počela sam pisati 2011. godine, nakon što sam postove počela objavljivati na Facebooku i osvojila nekoliko modnih nagrada nakon kojih su me zamijetili – piše na svom blogu Isabella Rakonić.

Prostor u kojem će se odvijati buvljak Nika Balon i Matea Bajt zamislile su kao svojevrsnu modnu knjižnicu, za ljude koji vole modu i eksperimentiranje s njom. – Otvaranjem zajedničkog ormara željele smo promijeniti gledišta. To nisu tuđe, nego zajedničke, naše stvari – kaže Nika Balon. A zainteresiranost za prethodni modni buvljak pokazuje da im to očito i uspijeva. Organizirat će ih jednom mjesečno, a sljedeći je početkom svibnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije