povećava produktivnost

Agencija za zapošljavanje uvodi 4-dnevni radni tjedan

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Sunčan dan Šibenčani iskoristili za šetnju rivom
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Rad od kuće
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
sreća
22.02.2022.
u 16:11
ManpowerGroup od listopada 2021. provodi testni pilot 4-dnevnog radnog tjedna, u kojem su mjereni svi dostupni kriteriji uspješnosti
Pogledaj originalni članak

Iz ManpowerGroup klastera u utorak su najavili uvođenje 4-dnevnog radnog tjedna za sve interne zaposlenike u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj i Sloveniji.

ManpowerGroup, agencija za zapošljavanje, od listopada 2021. je provodila testni pilot 4-dnevnog radnog tjedna, u kojem su mjereni svi dostupni kriteriji uspješnosti. U priopćenju navode da je pilot projekt, koji je trajao četiri mjeseca, pokazao pozitivan utjecaj na dobrobit zaposlenika i produktivnost same tvrtke.

Uz već ranije implementirane opcije rada od kuće, ManpowerGroup sada i na regionalnoj razini, kako kažu, diže ljestvicu i pruža veću dozu fleksibilnosti zaposlenicima, pri tom pokazujući primjer drugim partnerima, klijentima i ostalim poslovnim subjektima na tržištu.

S prelaskom na 32-satno tjedno radno vrijeme i dalje pokrivaju zaposlenicima sve troškove naknada, doprinosa i beneficija za zaposlenike kao i prije smanjenja radnog vremena.

Ta grupacija zapošljava 320 djelatnika, od kojih u Hrvatskoj njih 33.

VIDEO Tomašević najavio otvorenje žičare i cijene: Troškove žičare nemoguće je naplatiti cijenom karte

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.