BLOGERSKI USTANAK

Kako 'potrošiti' 50 centi

24.03.2009.
u 14:48
Pogledaj originalni članak

U svojemu novom filmu "The Expendables" ("Potrošni") Sylvester Stallone okupio je impresivnu ekipu i time zainteresirao ljubitelje akcijskih filmova koji od tog uratka očekuju najvišu razinu uzbudljivosti. Tu su Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren (koji je zamijenio Jean-Claudea van Dammea) i tko sve ne, ali ne i Kurt Russell.

Svojega starog prijatelja s kojim je glumio u "Tango i Cash" Stallone je također htio u filmu, pozvao ga je, ali je na poslanu ponudu od njegova agenta dobio obavijest da "Russell trenutačno nije zainteresiran za uloge u ansambl-filmovima" (tj. filmovima s velikim brojem poznatih glumaca koji imaju podjednaki status).

Sly Stallone javno je izrazio razočarenje što ga je stari prijatelj uputio da pošalje službenu ponudu njegovu agentu, a onda ga je agent "otpilio":

- Eto, ljudi, tako je bilo. Ja došao, ja probao, ja nisam uspio.

A još jedan problem oko glumačke podjele za Stallonea su "riješili" upravo obožavatelji na internetu. Nakon što je Forest Whitaker, koji je bio odabran za ulogu agenta CIA-e Halea Caesara, morao odustati zbog obveza na drugom snimanju, Stallone je ulogu ponudio Curtisu Jacksonu, tj. poznatom reperu 50 Centu. No, na tu vijest "digla se kuka i motika" na internetu, fanovi su se vrlo glasno pobunili i počeli pisati peticije protiv repera kojeg smatraju previše "drvenim" glumcem za takav film, te je Stallone odustao.

Skrušeno je objavio da je, premda smatra da fanovi griješe i da bi 50 Cent bio dobar u toj ulozi, ipak odabrao drugog glumca. Tako će Hale Caesar biti Terry Crews, bivši igrač američkog nogometa koji gradi glumačku karijeru u malim epizodama u akcijskim filmovima i komedijama, a zadnja uloga bila mu je u "Terminator: Salvation".

Pogledajte na vecernji.hr