"Skupi snagu"

Uoči velikog zagrebačkog koncerta Buč Kesidi izbacili novi singl

Foto: Sofija Modošanov i Ivana Tešić
Uoči velikog zagrebačkog koncerta Buč Kesidi izbacili novi singl
28.02.2023.
u 11:42
Najnovijim singlom "Skupi snagu", indie-rock dvojac iz Pančeva najavljuje treći album, a u Zagreb se vraćaju u svibnju
Pogledaj originalni članak

Popularni glazbeni dvojac Buč Kesidi objavio je pjesmu i spot za "Skupi snagu", svoj drugi singl s najnovijeg albuma, koji upravo pripremaju.

Taj će, njihov treći album, koji su već najavili i pjesmom "Curimo po asfaltu", biti objavljen ove godine.

– "Skupi snagu" je malo brža pjesma od prethodnog singla, možda malo agresivnijeg zvuka i više gitarski vođena. Opet, tematski i stilski uklapa se u novi album – nove su pjesme u odnosu na prethodni album intimnije, govore o odnosima dvije osobe bez gužve oko njih, o usponima i padovima tih odnosa te osjećajima koji odatle proizilaze – kažu Zoran Zarubica i Luka Racić iz Buč Kesidija.

Indie rockeri iz Pančeva u proteklih su nekoliko godina, nakon objave albuma "Euforija", osvojili cijelu regiju, a u Zagrebu su 2021. u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti održali sada već legendarnih pet uzastopnih nastupa. U glavni hrvatski grad ponovno stižu u subotu, 27. svibnja, kada će na Šalati odsvirati svoj do sada najveći zagrebački solo koncert. Po ulaznice požurite jer šuška se da ih je samo u jednom danu prodano već pola!

– Zagreb nam je s godinama postao jedna od glavnih destinacija. U njemu se osjećamo komforno, svi nas dočekaju maksimalno gostoljubivo, uvijek se dobro provedemo i ostanemo dulje nego što smo planirali! Publika će sigurno moći čuti nove pjesme, neke će dotad izići, a neke ćemo premijerno izvesti upravo na Šalati. Pripremili smo i zanimljive goste, fancy gitare, možda bude i konfeta i vatrometa te raznih drugih iznenađenja – poručili su Buč Kesidi za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.