Hrvatska gastro scena bogatija je za novu fuziju koju nam je pripremio glumački par Barbara Nola i Miran Kurspahić.
Hrvatska gastro obitelj Šare iz Malog Stona i njihovi chefovi vrhunsku jadransku ribu iz vlastitog ulova spajaju s recepturom azijskih zemalja što rezultira nepisivim višeosjetilnim iskustvom. Glumci Barbara Nola i Miran Kurspahić, prema uputama chefa Antuna Stjepović, okušali su se u Zagrebačkoj Bota Šari u pripremi više vrsta sushija, sashimija, tartara od tune i drugih delicija.
“Drago mi je da sam imala priliku pripremati ove delicije, koje ću zasigurno ponovno pripremati svojoj obitelji i prijateljima. Večera u Boti je bila prefina, nisam u životu jela tako divan sushi i toliko frišku ribu. Potpuno sam oduševljena.” – izjavila je Barbara Nola Barbara i Miran dobili su inspiraciju za jela koja će pripremati u mjesecu ljubavi Nini Miji i Lukasu.
“Najvažnije u pripremi jela jest svježina i porijeklo ribe. Naši ribolovci svakodnevno, koliko to vremenske prilike dopuštaju, love svježu ribu. Znanja koja su nam prenijeli bake i djedovi mi mladi spojili smo s današnjom svjetskom kuhinjom, a naročito stečenim iskustvom iz Azije kojom smo dobili jedinstvenu fuziju koja oduševljava.” – izjavio je chef Ante, koji se posebno veseli pripremi specijaliteta za nadolazeći Dan zaljubljenih kao i Mjesec kamenica u ožujku.