Želja za slatkim

Baš biste nešto slatko, ali bojite se kalorija? Ne brinite, evo rješenja

Foto: Thinkstock
kolač
Foto: Thinkstock
slatko
23.02.2014.
u 17:00
Ovaj sjajni napitak biljnog je podrijetla, ne sadrži laktozu, umjetne zaslađivače i aditive, a okus mu je nevjerojatno bogat i kremast
Pogledaj originalni članak

Vjerojatno ste se nekad upitali na koji način se prelijepe manekenke poput Mirande Kerr bore sa svojom željom za slatkim. One koriste proizvode kao što je Coyo jogurt od kokosovog mlijeka.

Ovaj sjajni napitak biljnog je podrijetla, ne sadrži laktozu, umjetne zaslađivače i aditive, a okus mu je nevjerojatno bogat i kremast.

Foto: Thinkstock

Proizvodi od kokosa postali su posljednjih nekoliko godina sinonim za zdravlje i dobar izgled zahvaljujući svojim hranjivim sastojcima, a istovremeno zadovoljavaju potrebu za slatkim. Ako putujete u neki od svjetskih centara, Coyo jogurt možete naći u prodavaonicama zdrave hrane kao što su Whole Foods, Planet Organic i John Lewis Food Halls.

>>Znate onaj osjećaj kada 'morate pojesti nešto slatko'?

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.