CHEF ZAGREBAČKOG FINE DINING RESTORANA MANO2

Hrvoje Kroflin: 'Gubi se identitet zagrebačke kuhinje, a nadu mi ulijeva generacija rođena nakon 1980., koja zna što je dobra hrana'

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Hrvoje Kroflin: 'Gubi se identitet zagrebačke kuhinje, a nadu mi ulijeva generacija rođena nakon 1980., koja zna što je dobra hrana'
02.01.2025.
u 13:08
'Što je restoran ekskluzivniji i skuplji, to je zarada manja ili je nema. Recimo, u našem restoranu čaša stoji 15 eura, a mjesečni trošak samo za pranje stolnjaka iznosi od četiri do pet tisuća eura'.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadržaj s potpisom.

Ključne riječi


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.