zanimljivi podaci..

Istraživanje pokazalo: Evo koliko vremena provedemo spavajući, a koliko vodeći ljubav!

Foto: Shutterstock
Istraživanje pokazalo: Evo koliko vremena provedemo spavajući, a koliko vodeći ljubav!
07.08.2023.
u 12:30
Koliko dugo spavate? Gledate TV? Radite?
Pogledaj originalni članak

Jedina aktivnost na koju provodite veći dio života je spavanje. Ali kako se to može usporediti s poslom, druženjem i smijehom? Naime, 26 godina ukupnog života provedemo spavajući. Nakon spavanja, čak 12 godina utrošimo na poslu, a u gledanju televizora nam prođe 8,8 godina, piše Dreams.

Na shopping nam „ode“ 8,5 godina života, a 3,6 godina nam prođe u jelu i piću. Iako živimo u internet eri, statistika pokazuje da provodimo nešto više od tri godine surfajući internetom. 

Čak dvije godine života vam prođu u sastancima, a podatak interesantan ženama je da im čak godinu i pol dana prođe u šminkanju. Iako vam se čini da vam najviše vremena prolazi u putovanju s posla i od posla, svega 60 dana života utrošite na prijevoz.

U fizičkoj aktivnosti nam prođe 1,2 godina života, a u vođenju ljubavi 117 dana. Posebno je zanimljivo da muškarci u životu doživljavaju orgazam 9 sati, dok žene cijeli život u orgazmu uživaju tek 1 sat. Detaljna statistika iznesena je na Twitter profilu World of Statistics.

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti!

 

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.