Poznati chef Marin Budak pripremio je pravu rapsodiju okusa za brojne poznate i novinare koji su se sinoć u organizaciji Somat gold družili u Parku želja.
Posebnu pozornost privlačila je Bojana Gregorić svojim modnim izborom i još jednim dokazom da ima nepogrešiv modni stil.
Predivnu kulinarsku priču ispunjenu predjelom, tartarom od jadranske tune, čipsom od paškog sira, tapenadom od zelenih maslina uz hrskavom kaduljom i pečenom focacciom, glavnim jelom sačinjenim od telećeg karea u korici od pistacija, pečenom hokaido tikvom u 'društvu' sotiranog špinata, salse verde i klica graška te slatkim tartom od limuna i coulisa od mente, zaokružilo je i natjecanje slavnih osoba u prepoznavanju začina.
Nesvakidašnji ambijent Parka želja, usred zelenog prostranstva, inspiriran mitovima o samoborskim vilama i vilenjacima, bio je odličan izbor za gastronomsku večer u kojoj su uživali: Marijana Batinić, Bojana Gregorić, Anđa Marić, Ana Maras, Ana Begić Tahiri, Lucija Lugomer, Kristina Krepela, Ivica Skoko, Martina Budek, Robert Sever, Zoran Aragović i brojni drugi.