jao...

Nakon pregleda kod doktora načula je suprugov razgovor na mobitelu i svijet joj se odjednom srušio

Foto: shutterstock
Nakon pregleda kod doktora načula je suprugov razgovor na mobitelu i svijet joj se odjednom srušio
14.10.2024.
u 12:30
Tog su dana već prošli kroz emocionalno iscrpljujuće trenutke zbog njegovih pretraga povezanih s mogućim rakom, no ono što je uslijedilo bilo je za nju još bolnije.
Pogledaj originalni članak

Saznanje da vaš supružnik, partner ili voljena osoba možda pati od teške bolesti, poput raka, jedna je od najtežih vijesti koje netko može primiti i nešto čega se svi potajno bojimo. Međutim, jedna žena doživjela je dvostruki šok kada je otkrila ne samo moguću dijagnozu svog muža, već i njegovu strašnu tajnu, prenosi Mirror

Naime, žena, koja se približavala svom 60. rođendanu, bila je u braku sa suprugom punih 35 godina, kada je slučajno čula njegov razgovor na telefonu, otkrivajući da on voli drugu osobu. Tog su dana već prošli kroz emocionalno iscrpljujuće trenutke zbog njegovih pretraga povezanih s mogućim rakom, no ono što je uslijedilo bilo je za nju još bolnije. 

VEZANI ČLANCI: 

U svojoj objavi na Redditu, žena je ispričala kako je čula supruga s trijema dok je govorio nekome da je voli više od svega i da ne mogu početi zajednički život dok ne sazna hoće li njegova dijagnoza biti potvrđena. ‘Nikada mi nije izjavio takvu ljubav, niti me nazvao svojom srodnom dušom’, priznala je.

Žena je dodala kako se posljednjih godina zajedno s njim brinula za svog starog svekra, a njihova odrasla djeca nisu živjela u blizini. Iako je desetak godina prije uhvatila muža kako posjećuje stranicu za ‘pronalaženje prijatelja za odrasle’, tada su, kako kaže, ‘riješili stvari’. No, nova izdaja nije ju posve iznenadila jer je samo nekoliko mjeseci prije ponovno primijetila otvorenu stranicu za upoznavanje na njegovom uređaju. Umorna od konstantnih svađa, odlučila je to ignorirati. Međutim, sada, suočena s potvrdom njegove nevjere koja traje više od tri desetljeća, našla se pred dilemom: da li ga suočiti s istinom ili pustiti da sve ide svojim tokom?

VEZANI ČLANCI: 

Naposljetku, odlučila je suočiti se s njim, nakon čega je objavila da je ‘brak gotov i da se osjeća potpuno iscrpljeno’. Korisnici Reddita su je masovno podržali, savjetujući joj da čim prije okonča tu vezu. ‘Tvoj 60. rođendan trebao bi ti donijeti slobodu’, napisao je jedan komentator, dok su drugi savjetovali da ona ne treba skrbiti o njemu i da preispita financijsku situaciju kako bi bila sigurna da nije napravio nešto i s računima. 

GALERIJA: 5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

Foto: Getty Images
Razvod
Foto: Getty Images
Razvod
Foto: Getty Images
Razvod
Foto: Thinkstock
varanje
Foto: Thinkstock
varanje

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.