je li u pravu?

Sumnja u njezinu vjernost: 'Mislim da me žena vara jer sam ovo pronašao u ormaru'

shutterstock
01.10.2024.
u 20:58

Rekao joj je neka pokuša objasniti situaciju, ali ona nikada nije odgovorila što je potvrdilo njegove sumnje

Svi znamo da je varanje partnera jedna od najgorih stvari koju možete učiniti u vezi, a često dovodi do potpunog sloma povjerenja nakon bude otkriveno. Većina ljudi koji se odluče upustiti u aferu učinit će sve što mogu da bi prikrili tragove, ali dovoljan je samo jedan pogrešan korak da se sve sazna.

Tako je jedan muškarac počeo sumnjati u svoju ženu nakon što je u svom ormaru pronašao nešto što nije prepoznao, piše Mirror. U objavi na Redditu, muškarac je objasnio da je prvi put pomislio da se nešto događa prije otprilike šest mjeseci kada je u komodi pronašao složenu potkošulju za koju je znao da nije njegova. Međutim, pretpostavio je da se radi o staroj potkošulji koje se jednostavno nije sjećao i ignorirao ju je.

Dva mjeseca kasnije, u svojim je ladicama pronašao par muških traperica koje "očito nisu njegove veličine", a nekoliko mjeseci nakon toga u ormaru je pronašao polo majicu koja također nije bila njegove veličine i to iz trgovine u koju nije "kročio nogom gotovo desetljeće". Zbunjen i više nego sumnjičav, muškarac se suočio sa svojom ženom oko tajanstvene odjeće, a ona je odmah postala obrambena, što ga je samo još više zabrinulo.

VEZANI ČLANCI:

"Suočio sam se sa suprugom tražeći odgovore. Ona tvrdi da ne zna ništa. Prvo sam je pitao zašto misli da sam uznemiren. Odmah je skočila i rekla 'misliš da te varam'. Zamolio sam je da 'uđe' u moje cipele i pokuša objasniti kako bih drugačije mogao protumačiti situaciju. Nikada nije odgovorila na pitanje", napisao je muškarac.

Dodao je da joj vjeruje, no vidio ju je kako tijekom razgovora s obitelji laže zbog malih stvari. "Odrasla je u prepotentnom kućanstvu i zna kako prikriti tragove", objasnio je. Tijekom svađe sa suprugom tražio je da joj pregleda mobitel, na što je ona pristala, ali nije ništa pronašao. Također je nazvao svoju i njezinu obitelj da vidi pripada li odjeća nekom od njih, no ne pripada nikome i zbog toga vjeruje da ga žena sigurno vara.

Korisnici Reddita u komentarima su savjetovali muškarca kako može biti siguran u postupke svoje žene, a mnogi su predložili da nabavi kameru za zvono da vidi tko dolazi na ulazna vrata. "Očito je da te vara. A najgore je što ih dovodi u tvoju kuću. To pokazuje stvarno nepoštovanje prema tebi i vezi", zaključio je jedan korisnik.

Žena se srami priznati da ima aferu: 'Znam da taj odnos nikamo ne vodi, ali seks je odličan'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije