boji se za svoj brak

'Žena mi je saznala da su nam susjedi svingeri - i oduševljena je time'

Shutterstock
04.10.2024.
u 21:30

Muškarac je priznao da ga je situacija uznemirila, ističući da mu se nikako ne sviđa ideja da netko drugi bude intiman s njegovom suprugom.

Živite li uz ljude koje stvarno poznajete ili vam možda kriju tajne? Jedan muškarac nedavno je otkrio neočekivanu istinu o svojim susjedima nakon što je njegova supruga, uz naizgled nevinu gestu, otkrila nešto šokantno. Sve je počelo kad je njegova žena odlučila odnijeti kolače paru koji je živio pored njih, zahvalivši im na podrezivanju stabala koja su rasla na njihovom posjedu. Ono što se činilo kao obično druženje, pretvorilo se u otkriće koje je muškarca ostavilo u nevjerici, piše The Sun

Dok je muškarac kod kuće provodio vrijeme s prijateljem, njegova supruga se zadržala kod susjeda nekoliko sati. U porukama mu je slala kako se zabavlja, govoreći kako je susjeda odlična žena, no kad se vratila kući, otkrila je neočekivane detalje. Naime, susjedova joj se žena, prema njenim riječima, očigledno nabacivala.

VEZANI ČLANCI: 

‘Moja mi supruga nije htjela dati previše detalja, ali rekla je da je to bilo jako očito’, podijelio je muškarac svoju priču na Redditu, ‘Pretpostavljam da je otkrila da su susjedi svingeri, a susjedova žena misli da bi bilo zabavno upustiti se u odnos s mojom ženom’. 

Muškarac je priznao da ga je situacija uznemirila, ističući da mu se nikako ne sviđa ideja da netko drugi bude intiman s njegovom suprugom. Nesiguran kako dalje postupiti, odlučio je potražiti savjet na forumu.

GALERIJA: Seksologinja otkriva poze u kojima će baš svaka žena doživjeti orgazam

1/4

Reakcije su bile podijeljene. Dok su neki korisnici smatrali da je u nezavidnoj situaciji i ohrabrivali ga da razjasni svojoj ženi kako smatra da je svaki oblik intimnosti s drugima prevara, drugi su bili otvoreniji prema ideji eksperimentiranja.

Jedan korisnik je savjetovao: ‘Objasni joj da smatraš kako seksualni odnosi s drugima predstavljaju prevaru i da se osjećaš loše zbog načina na koji se druga osoba odnosila prema njoj’. Drugi su išli korak dalje, sugerirajući da bi situacija mogla biti prilika za novi način života, uz naglasak na postavljanje ‘temeljnih pravila’ kako bi se izbjegle komplikacije.

VEZANI ČLANCI: 

Neki su smatrali da bi razgovor sa susjedima mogao razjasniti situaciju, s obzirom na to da bi pravi svingeri trebali razumjeti važnost jasne komunikacije i postavljanja granica prije bilo kakvog sudjelovanja. Iako se rasprava nastavila s različitim mišljenjima, jedno je sigurno – susjedi mogu skrivati puno više od onoga što se na prvi pogled čini.

Nesretan je u braku jer se supruga ne želi seksati i s drugim muškarcima: "To me najviše pali"

Komentara 1

LE
Levanto
23:16 04.10.2024.

Ako njoj paše promina, nema toga katanca koji će je spričit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije