Odličan početak jeseni

Odbrojavanje do Zagreb Burger Festivala je počelo – oslobodite tjedan u rujnu za uživanje u omiljenoj hrani!

Foto: Sandro Sklepić
Odbrojavanje do Zagreb Burger Festivala je počelo – oslobodite tjedan u rujnu za uživanje u omiljenoj hrani!
30.08.2022.
u 10:48
Popularni i već tradicionalni Zagreb Burger Festival na Trgu dr. Franje Tuđmana svoja "vrata" otvara 8. rujna, a u najboljim burgerima naših poznatih chefova i prošlogodišnjeg pobjednika ovog slasnog festivala – Marka Bautovića – moći ćete uživati sve do 18. rujna. Ulaz je, naravno, besplatan!
Pogledaj originalni članak

Želite li se prisjetiti famoznog okusa burgera ‘Gospar’ koji je prošle godine bio apsolutni pobjednik Zagreb Burger Festivala ili otkriti što su nam novo pripremili majstori burgera od 8. do 18. rujna vaša glavna adresa neka bude Trg dr. Franje Tuđmana na kojem vas očekuje punih 10 dana uživanja u najboljim burgerima u Hrvata. 

Foto: Sandro Sklepić

Novi i kreativni koncepti, craft slastice i rashlađena pića očekuju svoje goste na petnaestak kućica. Uz mesne poslastice već poznatih hrvatskih chefova Mate Jankovića (Institut za burgere), Ivana Pažanina ( Chef’s Burger by Ivan Pažanin), Marija Mihelja (El Toro) i Nenada Komesa (The Meat) te perspektivnog grill majstora i blogera Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard), čiji burgeri nose originalne nazive, moći će se kušati i sočni burgeri iz Zadra s kapitalcem Blackijem (Picnic), Novog Sada (Toster) i prošlogodišnjeg pobjednika iz Dubrovnika (Guloso), koji je ovoga puta inspiraciju pronašao u likovima Marina Držića. S nama je premijerno i koncept 4Burgers sa smash burgerima, a stiže nam i otočna skupina Plavica sa Cresa. Za istančana nepca koja preferiraju biljne okuse pobrinut će se debitanti Flying Pig s otoka Hvara i Beg’s Plant Based.

Foto: Sandro Sklepić

Na Burger Festivalu očekuje vas i Doomsday kućica s brojnim iznenađenjima. Uz rashlađena pića, originalne koktele i fina vina dobra zabava je zajamčena, a organizatori su se pobrinuli i za one koji ne mogu bez slatkog - naš najbolji pastry chef, Robert Hromalić na festivalu će gostovati s novom slasticom - ice cream pie

Foto: Sandro Sklepić

Ulaz na Zagreb Burger Festival je besplatan, a slasne delicije upotpunit će i odlična glazba provjerenih DJ’a. Gdje to leti Flying Pig i koje su tajne za pripremu slasnih burgera?  Svratite i otkrijte, jer Zagreb Burger Festival postao je sinonim za dobru zabavu i prvoklasne burgere, dobrodošli! 

Foto: Sandro Sklepić

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZO
zoranos
13:50 30.08.2022.

Dubravica, sendvič šunka - 22kn danas. Strah me i pomisliti koliko onda košta burger. Ljudi se prave kao da se ništa nije dogodilo - ali hrana je toliko poskupila da gledam i ne vjerujem da je ovo istina.