Slano&Slatko

Ne propustite! Okusi ljeta sačuvani u domaćoj zimnici

Foto: PR FOTO
slano&slatko
Foto: PR FOTO
slano&slatko
Foto: PR FOTO
slano&slatko
Foto: PR FOTO
slano&slatko
Foto: PR FOTO
slano&slatko
19.09.2015.
u 00:08
U subotu 19.9 ne propustite novi broj magazina za sve gurmane, Slano&Slatko, za samo 5 kuna uz Večernji list.
Pogledaj originalni članak

Jesen kuca na vrata, a police smočnica zovu da ih napunite teglicama u kojima ste sačuvali kvalitetno voće i povrće. Okuse i mirise ljeta očuvajte u staklenkama, bilo da je riječ o slanom i slatkom,kiselom ili slanom..kuha se, peče, soli, suši, sprema u ulje. Samo tako možete biti sigurni u porijeklo onoga što jedete za tmurnih jesenskih i dugih dana.

A osim toga pogled na police na kojima su poslagane staklenke raznih boja vraća osmijeh na lice. Ako ste od onih kojima priprema ziminice nije ni strana ni mrska, ako ne odustajete od tradicije, vjerojatno imate i neki svoj recept, neku tajnu koja sve što sami pripremate čini boljima i ukusnijima od kupljenog. Ipak, zavirite i na stranice Slanog&slatkog, možda pronađete neki novi savjet ili novu ideju.

Zvijezda mjeseca je paprika u svim svojim raskošnim izdanjima koja smo za vas otkrili. Namirnica kojoj jednostavno ne možete odoljeti. Žute, narančaste, purpurno crvene, ljubičaste, zelene, privlačne su oku, a još više okusnim pupoljcima. Blage, slatke, ljute, paprike su jednostavno kraljice naših kuhinja. Ona je mnogim jelima pouzdan, čvrst saveznik i daje im nezaboravan, nezamjenjiv šmek.
Prvi put za hrvatske medije govori najpoznatiji slovenski chef Tomaž Kavčič, kojeg smo posjetili u Vipavskoj dolini, u kuriji Zemono. Jedan od najtraženijih chefova u Europi otkrio nam je tajnu svoje kuhinje koju bazira na jednostavnim i svima dostupnima namirnicama.

Samo u subotu 19.9. ne propustite novi broj magazina za sve gurmane, Slano&Slatko, za samo 5 kuna uz Večernji list. U prodaji je cijeli mjesec po cijeni od 14 kuna.

U novom broju magazina pronađite i 3. nagradni kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri „Večernjakova subota“ i osvojite vrijedne nagrade!

Foto: PR FOTO

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.