Za očajnike?

Parfem za mršavljenje omogućit će vam mirisnu dijetu

Foto: prends moi
Parfem za mršavljenje omogućit će vam mirisnu dijetu
03.08.2012.
u 15:03
Parfem sadržava kofein, L-karnitin i spirulinu, a ti sastojci potiču proizvodnju endorfina zaslužnog za dobro raspoloženje...
Pogledaj originalni članak

 

 

Francuska parfumerija Robertet zajedno s brandom Veld's lansirala je parfem sa sastojcima koji svojim mirisom stvaraju osjećaj zadovoljstva. Kreatori parfema tvrde da je dovoljno samo jednom dnevno na kožu raspršiti miris da tijelo pokrene proizvodnju endorfina, hormona zaslužnog za osjećaj sreće i zadovoljstva. Dakle, odmah nakon nanošenja on će vas riješiti tjeskobe, a samim time i "olabaviti" želju za grickalicama i emocionalnim prejedanjem.

Prends moi sadržava kofein, L-karnitin i spirulinu. Kako biste postigli dobre rezultate, potrebno je biti dosljedan u primjeni i koristiti ga uzastopno nekoliko tjedana, piše Daily News.

Cijena "čudotvornog" parfema jest 120 dolara za bočicu od 100 ml, a otkako je 30. srpnja pušten u prodaju, mnoge su žene, pogotovo one s viškom kilograma navalile kako bi ga se dočepale. Za njega je u pojedinim parfumerijama sastavljena lista čekanja na kojoj je i po šest tisuća ljudi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.