korizmena kuharica

RECEPT DANA Savršeni korizmeni prilog: Tradicionalna grah salata

Foto: shutterstock
RECEPT DANA Savršeni korizmeni prilog: Tradicionalna grah salata
15.02.2024.
u 09:30
U proljeće umjesto crvenog luka u salatu možete staviti i mladi luk.
Pogledaj originalni članak

Salatu u vrijeme posta možete poslužiti samu, a u drugim prilikama uz šunku, kuhani buncek ili pak pečenu svinjetinu, janjetinu, teletinu... Kombinacija je bezbroj. U proljeće umjesto crvenog luka u salatu možete staviti i mladi luk, a kome je crveni prejak, može ga zamijeniti i slađim, ljubičastim lukom.

Sastojci:

  • kuhani grah
  • luk
  • jabučni ocat
  • sol
  • bučino ulje

VEZANI ČLANCI: 

Priprema:  Kuhani grah pomiješajte s lukom narezanim na kockice ili polumjesece, posolite, začinite octom i bučinim uljem. Popaprite po želji. 

Kako koristiti pekač kruha?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.