I to je to!

Stevo Karapandža otkrio nam je trikove uz koje će vaš božićni ručak ove godine biti bez premca

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Stevo Karapandža otkrio nam je trikove uz koje će vaš božićni ručak ove godine biti bez premca
17.12.2021.
u 09:32
Kako odabrati i pripremiti meso prije pečenja, koje začine i nadjev odabrati, na kojoj temperaturi ga peći te koliko puta i čime podlijevati - blagdansko izdanje magazina Slano & slatko donosi iscrpan vodič kroz tradicionalni božićni ručak, ali i odlične savjete za one koji se usude zaobići tradiciju!
Pogledaj originalni članak

U subotu, 18. prosinca, u paketu s Večernjim listom, potražite blagdansko izdanje magazina Slano & slatko u kojem vas očekuju izvrsni blagdanski recepti, savjeti i prijedlozi uz koje ćete u blagdanima uživati kao nikad do sad! 

"Chefovi nikad ne idu u mirovinu, stalno se negdje muvamo, posvuda nas zovu...", tvrdi Stevo Karapandža, a nas je to obradovalo jer smo u studiju Kotanyi proveli puna dva dana pripremajući najfiniji božićni ručak u društvu prave legende hrvatske gastronomije. Svi recepti očekuju vas u subotu, 18. prosinca, u magazinu Slano & slatko koji možete kupiti u paketu uz Večernji list.

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Tea i Stiven Vunić, vlasnici jednog od najuzbudljivijih ribljih restorana na Jadranu, ugostili su nas u svojoj Zijavici u Mošćeničkoj Dragi. Badnjak uvijek provode kod Teinih roditelja jer tata radi najbolji bakalar na svijetu bez kojeg nema blagdana, ali Stiven navija i za svježu ribu. Svi koji se ne boje zaobići tradiciju uživat će u receptima ovog genijalnog chefa koji ne zna drugačije nego savršeno!

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Ništa bez Jamieve purice! Slavni britanski chef Jamie Oliver i ove godine vodi vas u svoj dom gdje će s obitelji pripremiti genijalan božićni ručak. Opustite se i uživajte prateći njegov serijal na 24Kitchen, a sve recepte za njegova slasna blagdanska jela pronađite u novom broj magazina Slano & slatko!

Foto: ©2021 Jamie Oliver Enterprises Ltd. Photographer: David Loftus

Blagdana nema bez vrhunskih pjenušaca, a mi vam predlažemo čak četiri etikete obitelji Degrassi za koje se desetljećima čekalo da ugledaju svjetlo dana. Vrijedi uživati u svakome od njih!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.