ŽIVOT NA VAGI

Alina i Marija ne vjeruju u pobjedu: 'Znamo koga će prvoga eliminirati'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
17.10.2024.
u 10:55
Pobjednik današnjeg izazova će biti onaj tim koji ostane zadnji držati ovu bačvu u zraku
Pogledaj originalni članak

Pred natjecateljima showa "Život na vagi" je još jedan veliki izazov, a nagrada je prilično vrijedna - dva kilograma prednosti na nadolazećem vaganju „Nagrada je odlična iako mislim da nam nije potrebna; radimo cijeli tjedan, borimo se, dajemo sve od sebe…“, komentirao je Antonio prije nego što je doznao kakav je zadatak.

„Dolazimo na nekakvo močvarno područje i već vidim kako trebamo plivati, roniti i brojati te lopoče ili čaplje oko nas“, šalila se Nina, a Marija se samo nada da neće biti uključene i žabe jer ih se jako boji. „Trebat će grabiti vodu i točiti u bačve“, dobro je procijenio Ivica, što su potom i treneri objasnili. Pobjednik današnjeg izazova će biti onaj tim koji ostane zadnji držati ovu bačvu u zraku.

BRANIO JU JE

Tko je djevojka Liama Paynea? Optuživali su je da je s njim samo zbog novca i slave

- Moram reći da mi možete reći bilo što i to me neće uvrijediti. Nikada nisam osjećao ovakvu ljubav kakvu osjećam prema Katelyn. Mi jedno drugo činimo boljim ljudima. Ako je sa mnom samo zbog novca, dao bih joj sve što imam. Ali nije (molim vas, sjetite se da sam i vraški seksi), znam da sam zabavna i draga osoba. I boli me briga, reći ću svima da sam po prvi put u životu istinski sretan što sam ovo što jesam i to je neprocjenjivo - poručio je pokojni Liam tada o svojoj djevojci Kate Cassidy.

Na početku igre svaka je bačva napunjena s deset litara tekućine, samo jedan član tima smije držati bačvu, a ono što radi drugi je jako važno - drugi član tima odlazi na rijeku po kante koje puni vodom i onda tu vodu ulijeva u bačve suparničkih timova. Budući da Davorka još uvijek ne može sudjelovati u ovom izazovu, Mateo će držati bačvu pa što bude. „Najbolje bi bilo da mi netko da štap i da sjednem tu i pecam. Ali i držanje bačvi će mi ići od ruke“, rekao je Mateo dok je Esmir objašnjavao Antoniju: „Kad vidiš tko meni napuni, onda ti njemu.“

„Već u startu vidim da će dečki možda imati prednost zbog jačine u rukama, ali idemo se potruditi i probati pa nikad se ne zna“, rekla je Nina, a Alina i Marija sigurne su da im se ne piše dobro. „Znamo koga će prvoga eliminirati“, rekle su. Hoće li natjecatelji zelenom timu prvom puniti bačvu i kakva će im zapravo biti strategija - ne propustite pogledati u 21.15 na RTL-u ili već danas na platformi Voyo!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.