IMAO SAMO 31 GODINU

VIDEO Obožavatelji snimali Liama Paynea ispred hotela u kojem je umro, vidi se u kakvom je stanju bio prije smrti

Foto: Profimedia
1/14
17.10.2024.
u 10:40

Prije nego što je Liam Payne u Buenos Airesu pao s balkona i izgubio život, fanovi su otkrili gdje se bivša tinejdžerska zvijezda nalazila, te su ga došli tražiti da se s njima fotka ili im da autogram. Neki od njih su snimili i video, a na videu koji je objavila jedna obožavateljica dobro se vidi u kakvom je stanju glazbenik bio prije pada.

Mladi glazbenik i bivši član planetarno poznate grupe One Direction Liam Payne umro je u srijedu u 32. godini života, a ova vijest šokirala je brojne obožavatelje. Prije nego što je Liam u Buenos Airesu pao s balkona i izgubio život, fanovi su otkrili gdje se bivša tinejdžerska zvijezda nalazila, te su ga došli tražiti da se s njima fotka ili im da autogram. Neki od njih su snimili i video, a na videu koji je objavila jedna obožavateljica dobro se vidi u kakvom je stanju glazbenik bio prije pada.

Liam je zabrinuo obožavatelje nakon što je u rujnu hitno završio u bolnici tijekom odmora u Italiji. Naime, glazbenik se tada u Italiji na jezeru Como odmarao sa svojom djevojkom, influencericom Kate Cassidy, a putovanjem su htjeli proslaviti godišnjicu njihove veze. Liam je u bolnicu prebačen zbog "nepodnošljive boli" koju su najvjerojatnije izazvali problemi s bubrezima.

VEZANI ČLANCI:

Hitna ga je prebacila u bolnicu gdje su ga pregledali i prebacili na odjel gdje je ostao nekoliko dana dok liječnici nisu utvrdili točnu dijagnozu. Glazbenik je južnoamerički dio turneje, također, već ranije otkazao zbog zdravstvenih problema.
Samo sat vremena prije smrti Liam je objavio i video na Snapchatu. Payne je bio sa svojom djevojkom Kate, a u kratkom isječku govori o "lijepom danu u Argentini". 

FOTO Suze, plač i nevjerica zbog smrti Liama Paynea, fanovi se okupljaju ispred hotela u kojem je umro

1/11

Osim zdravlja, mediji su pisali i o tome da je njegova bivša partnerica u utorak izvijestila medije da je poduzela i pravne korake kako bi ga spriječila da komunicira s njezinim prijateljima i obitelji.
Dodajmo da je Payne s javnosti dijelio svoju borbu s alkoholizmom, a patio je i od anksioznosti i agorafobije, odnosno intenzivnog straha od boravka na otvorenim mjestima ili u situacijama iz kojih je teško pobjeći ili je pomoć nedostupna. To mu je dugo vremena onemogućavalo obavljanje svakodnevnih aktivnosti poput ispijanja kave u restoranu ili kupnje robe u supermarketu. "Nažalost, mislim da je to nešto što se događa svima u ovoj industriji i morate to pokušati preboljeti što je prije moguće. Najteže je kad se spremaš za izlazak, znajući da će te tamo najvjerojatnije netko fotografirati", objasnio je.

VIDEO Umro Liam Payne (31), bivši član One Directiona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije