objavio na instagramu

Jasno je tko mu je favorit! Grašo iznenadio komentarom na fotografiju poznate plesačice

Foto: Matej Grgić
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: Matej Grgić
Foto: Simone Di Luca
Foto: Simone Di Luca
Foto: Simone Di Luca
Foto: Mario Poje
Koncert Petra Graše u Areni Zagreb
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: PIXSELL/Ilustracija
Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Instagram
04.05.2022.
u 21:52
– Ovo smo nas dvoje koji smo se pet minuta trudili izgledati zgodno, pa smo odustali – napisala je plesačica Paula Jeričević u opisu fotografije s glumcem Filipom Vidovićem s kojim nastupa u showu 'Ples sa zvijezdama', a fotografiju je komentirao i glazbenik Petar Grašo.
Pogledaj originalni članak

Profesionalna plesačica Paula Jeričević trenutno se natječe s glumcem Filipom Vidovićem u showu 'Ples sa zvijezdama' gdje svake nedjelje svojim izvedbama oduševljavaju gledatelje. Plesni partneri često i na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije i događaje s proba, a tako su i nakon posljednje emisije. Na fotografiji koju su oboje objavili nalaze se u backstageu te poziraju.

– Ovo smo nas dvoje koji smo se pet minuta trudili izgledati zgodno, pa smo odustali – napisala je Paula u opisu te zamolila njihove pratitelje da glasaju za njih. 

U komentarima su im se javili mnogi pratitelji te pisali komplimente, a posebno je iznenadio komentar glazbenika Petra Graše koji je očito njihov veliki obožavatelj. „Paula, najjača si“, napisao je Grašo u opisu. „Posebni ste bravo. Za mene najbolji i toliko prirodni. Imate posebno zarazan osmijeh“, „Koliko ste prekrasni svaki put“, „Divni“, pisali su im pratitelji. 

Podsjetimo, par je u posljednjoj emisiji otplesao tango, a Filip je za ovu prigodu promijenio i frizuru. Filipove prepoznatljive kovrče ovoga puta su nestale, a on je kao i uvijek svojom predanošću oduševio žiri koji ih je pohvalio te kazao da Vidović zbog nove frizure izgleda muževnije.

- Bili ste napeti u dijelovima kada ste trebali, ali sve u svemu odlično. Filipe super izgledaš - rekla je Franka, a Larisa je naglasila da joj se sviđa koliko su predani jedno drugome. Par je i od Cibocija dobio pohvale, a žiri ih je nagradio s visokih 37 bodova.

- Prvo bih želio pohvaliti koreografiju, jako lijepo i svaka čast. Samim time želim pohvaliti i tebe jer si bio dominantan i konstantan. Vidim da je napredak napravljen i sada samo stisni gas i naprijed dalje - pohvalio ga je Marko, koji slovi kao najstroži član žirija.

VIDEO sestre Kardashian na crvenom tepihu Met Gale

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NE
neberemed
07:09 05.05.2022.

ma divota,meni ona izgleda ko poslje višesatnog snošaja,a ˝glumac˝ ko fićfirić koji je sve to gledal sastrane i sad kreće cmoljit