SLAVLJE ZA GLUMCA

Jason Statham i njegova 20 godina mlađa partnerica dobili drugo dijete

Foto: O'Connor/PRESS ASSOCIATION
Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley ?ekaju drugo dijete
Foto: Reuters/PIXSELL
jason Statham
Foto: Reuters/PIXSELL
jason Statham
Foto: DPA/PIXSELL
jason Statham
Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION
Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley ?ekaju drugo dijete
05.02.2022.
u 17:31
Nakon četverogodišnjeg sina Jacka Statham i manekenka Rosie Huntington-Whiteley prije dva dana su u Londonu dobili i kćerkicu
Pogledaj originalni članak

Poznati akcijski glumac Jason Statham (54) i njegova partnerica, manekenka Rosie Huntington-Whiteley (34) dobili su drugo dijete. Nakon četverogodišnjeg sina Jacka prije dva dana u Londonu rodila se i djevojčica, potvrdio je izvor blizak obitelji za Daily Mail.  Rosie je trudnoću objavila na Instagramu u kolovozu.

 'Taaa daahhh !! #2runda', napisala tada u objavi. Par je u vezi od 2010., a zaručili su se prije šest godina. Rosie je u jednom intervjuu kazala kako su svi u kući tvrdoglavi. 

- Jason i samo oboje tvrdoglavi i to je najveći razlog svađa u kući. Moja mama kaže da nisam voljela da mi govore što da radim, a sad to vidim i kod svog sina. I Jason ima istu crtu. A sad samo dobili još jednog takvog člana. Pa samo ću vam reći da u našem domu zna biti poprilično uzbudljivo - rekla je manekenka u razgovoru za Elle i dodala kako ju je glumac osvojio. 

- Ostavio je na mene snažan dojam. Kad sam se dan nakon što se upoznali čula s prijateljicom, ispričala sam kako me je posve iznenadio. Bio je stvarno zabavan i karizmatičan, a tako skroman i prirodan. Prije nego je počeo glumiti, a počeo je glumiti tek u svojim 30-ima, Jason je radio i kao dekorater, redar na ulazu u klubove, na tržnici, u trgovini... On ima strahovitu radnu etiku i itekako zna cijeniti novac koji je mukotrpno zaradio. Sviđa mi se što će te stvari prenijeti i na Jacka - rekla je Rosie. 

VIDEO: Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.