Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Franka nakon dugo vremena objavila fotografiju s Vedranom, evo što mu je poručila

Vedran Ćorluka i Franka Batelić
Foto: instagram.com/frankaofficial
1/24
05.02.2022.
u 16:44

Ovom objavom pjevačica je Ćorluki čestitala rođendana te dodala još jednu posebnu želju.

Pjevačica Franka Batelić (29) nakon dugo je vremena objavila fotografiju sa svojim suprugom Vedranom Ćorlukom. Ovom objavom pjevačica je Ćorluki čestitala rođendana te dodala još jednu posebnu želju.

"Da u 36. napokon staneš na te skije", poručila mu je uz zajedničku fotografiju nastalu na snijegu.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Franka rijetko govori o suprugu i obitelji, a toga se drži kada su u pitanju i objave na društvenim mrežama. Nedavno je tako objavila rođendansku čestitku i njihovu sinu Viktoru te video na kojem maleni svira.

Dodajmo da su se pjevačica i nogometaš vjenčali 2018. godine nakon nogometnog prvenstva. Sina Viktora dobili su 2020. godine, a sredinom svibnja 2021. godine Vedran je objavio da završava svoju karijeru. Nakon toga vratio se u Hrvatsku gdje obitelj živi zajedno. Sreću zbog toga Franka nije skrivala. Objasnila je da sada napokon žive kao obitelj, ali i priznala da joj malo fali život na relaciji Zagreb-Moskva kakav je vodila.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

 

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
18:54 05.02.2022.

Ona izgleda ko neko derište od 15. I neka ona njemu kaže preko instagrama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije