probijaju led

Majka iz Zagreba i bivši nogometaš prvi kandidati showa kojem se protivi Crkva

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Youtube screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
05.03.2020.
u 11:52
Obožava adrenalin i tetovaže pa traži muškarca koji će je u tome pratiti, ali prije svega želi da njezin muškarac bude samostalan te da vjeruje u onu da ljubav ide kroz želudac.
Pogledaj originalni članak

Uskoro kreće nova RTL-ova emisija „Brak na prvu“ u kojoj se potpuni neznanci prvi put sretnu netom prije nego što izgovore „uzimam“.  Kroz emisiju će gledatelji imati priliku upoznati 12 kandidata, a među njima su Nadia Amić, 29-godišnjakinja iz Zagreba i Dejan Vukobratović, 39-godišnjak iz Našica.

Foto: RTL

Zagrepčanki Nadiji Amić najvažniji je muškarac u njezinu životu devetogodišnji sin Leonardo, kojeg je dobila u vezi s bivšim partnerom. A kad je o poslu riječ, Nadia kaže da je radila sve: od toga da je bila dadilja do toga da je pomagala u kuhinji, a sada se školuje za odgojiteljicu i nada se kako će jednog dana imati svoj vrtić ili udrugu za nezbrinutu djecu.

Obožava adrenalin i tetovaže pa traži muškarca koji će je u tome pratiti, ali prije svega želi da njezin muškarac bude samostalan te da vjeruje u onu da ljubav ide kroz želudac. Na muškarcu je privlače manire i način komunikacije, a odbijaju bahatost i narcisoidnost. U „Brak na prvu“ prijavila se jer je željela provjeriti može li na takav način naći kompatibilnog partnera, a naglašava i da nema posebna očekivanja. Ta 29-godišnjakinja kaže da najviše u životu žali to što je potrošila vrijeme na pogrešne ljude. Možda joj je „Brak na pravu“ idealna situacija da daruje svoje vrijeme pravim ljudima.

Foto: RTL

Uz nju će se u showu pojaviti i Dejan Vukobratović, bećar romantičnog srca. Za potragu za idealnom partnericom na televiziji prijavio se spontano, surfajući internetom u trenutku dok se oporavljao od operacije kralježnice. Dejan gotovo cijeli život živi sam, nakon razvoda roditelja uglavnom se brinuo sam za sebe. O sebi kaže da je tvrdoglav, da previše voli ljude, sport te da nije običan ni u kojem pogledu. Priznaje i da je katkada nagao te nestrpljiv, ali i da voli razgovarati s ljudima, što vjeruje da je ključ svake zdrave veze.

Posebno mjesto u njegovu životu ima nećakinja kojoj tepa da je princeza, a za svoju životnu kraljicu poželio bi iskrenu, opuštenu damu. Imao je vezu koja je trajala devet godina, a nakon prekida, koji se dogodio prije više od tri godine, nije imao ozbiljniju romansu. Ne bi mogao podnijeti da mu je supruga ljubomorna i zatvorenog uma.

Ljubitelj je nogometa koji je igrao 25 godina, ali je nakon ozljede koljena morao prestati s tim pa sada uživa u planinarenju i biciklizmu. 

Podsjetimo, kroz „Brak na prvu“ pokazat će se kako je izgledao život kandidata u šest tjedana – od vjenčanja do medenog mjeseca i povratka u stvarnost kada su ostavljeni sami kako bi se što bolje upoznali. Također, kandidati će dobiti priliku i međusobno se družiti kako bi izmijenili iskustva, a imat će priliku razgovarati i s ekspertima kako bi vidjeli u kojem smjeru se razvija njihov odnos. Pred 12 kandidata bit će postavljen i izazov upoznavanja s članovima obitelji, a pritom neće svi roditelji objeručke prihvatiti činjenicu da su im se djeca vjenčala s potpunim strancima.


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

ZV
zvezdomor
12:13 05.03.2020.

sodoma i gomora ...smrt i one zadnje mrvice ostatka ljudskog morala čak i kod životinja postoji predhodno udvaranje i slobodan odabir

Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:35 05.03.2020.

Kad ne bi bilo prijenosa rukometa, ja taj tzv. "rtl" uopće ne bi imao niti na popisu kanala. na tv prijemniku

NA
najljepšiji
13:55 05.03.2020.

Ako su kandidati normalni, zašto ne? A crkva brani razvod i zdrav razum pa ne treba uzeti kao relevantan faktor, posebno kada je ljudska psiha u pitanju.