VEČERA ZA 5

Marina je otvorila zadarski tjedan i osvojila 37 bodova: Da je bilo moguće, ja bih pet deserata pojeo

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
28.10.2024.
u 19:00
Nakon večere domaćica je gostima podijelila poklone, šalice na kojima su bili otisnuti stihovi njezinih pjesama, a zatim su gosti čitali njezinu poeziju na maloj poetskoj večeri
Pogledaj originalni članak

Pjesnikinja, spisateljica, blogerica, influencerica i domaćica Marina Maruna ugostila je Katarinu, Marijanu, Valentina i Danijela u svom domu i za svoju večeru osvojila 37 bodova. Marijana i Danijel dali su joj deset bodova, Valentin devet zbog kombinacije kave i voća u desertu koja mu se nije svidjela, a Katarina je bila najstroža i dodijelila joj osam bodova jer je, kako kaže, atmosfera bila pomalo tmurna, a glavno jelo pomalo neslano. Domaćica se prije kuhanja preodjenula, a pripremu večere započela je desertom, voćnim tiramisuom nazvanim 'San ljetne noći'.

„Voće i kava su mi malo čudna kombinacija, ali možda bude kao na svadbi pa nam svima dobro dođe kava“, komentirao je Valentin. „Očekujem da neće biti puno treme, da će biti opušteno, dobra zabava. Jelo kakvo bude, bude, pojest ćemo, samo da bude opušteno“, komentirala je svoja očekivanja Katarina. Slijedila je priprema predjela, brusketa s paštetom od slanutka, nazvanog 'Čarobno jutro', a za kraj, prije dolaska gostiju, preostalo je pripremiti glavno jelo nazvano 'Uvertira u ljeto', odnosno, rižoto od dagnji.  „Dagnje su mi idealna spiza. Za ovo podneblje - idealno“, komentirao je Danijel. Gosti su se počeli okupljati u kombiju i prvi dojmovi bili su pozitivni. „Imala sam osjećaj kao da ih poznajem već sve“, rekla je Marijana. Domaćica je dočekala goste s aperitivima, višnjevcem i orahovcem. „Jako ozbiljna, simpatična i ima neku karizmu - sve u svemu dobro, topla, draga“, komentirao je Danijel.

VEZANI ČLANCI

Predjelo 'Čarobno jutro' izgledom se svidjelo gostima. Ipak, Valentin je smatrao da je nedovoljno začinjeno i zamolio limuna jer ga on, za razliku od ostalih gostiju, nije imao na tanjuru. Slijedila je 'Uvertira za ljeto', koju je domaćica jednostavno predstavila: „Rižoto od dagnji, nemam što puno reći“, te dodala: „Ne volim govoriti o hrani, bolje da o nekim drugim temama pričamo.“ „Volim dagnje, bile su u redu, riža isto, ne bih ni ja drugačije napravila“, rekla je Marijana. „Realno, moram biti iskren jer ja nisam tu neki veliki strateg, moram reći da riža nije bila al dente. Ali inače, stvarno se potrudila i bilo je dobro“, komentirao je Danijel.

Voćni tiramisu 'San ljetne noći' izgledom se svidio svim gostima. Danijel je bio oduševljen i okusom i rekao: „Ja bih, da je bilo moguće, pet komada pojeo i desert mi je ono prvo što bi pojeo“, dok je Valentin priznao kako mu kombinacija kave i voća nije odgovarala. Nakon večere domaćica je gostima podijelila poklone, šalice na kojima su bili otisnuti stihovi njezinih pjesama, a zatim su gosti čitali njezinu poeziju na maloj poetskoj večeri. „Nije lako biti prvi i u kuću ti dođe četvero totalno nepoznatih ljudi. Mislim da je super to odradila i hvala joj“, rekao je Valentin. Novu epizodu 'Večere za 5' ne propustite danas na RTL-u od 17.50! Epizoda je dostupna na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

VIDEO Omiljeni glumac iz 'Prijatelja' preminuo je lani, a prije smrti otkrio je kako je potrošio 9. mil. dolara pokušavajući ostati trijezan

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.