MARIJA VUČKOVIĆ

Na uštipcima je sagradila veliko carstvo, vlasnica je prvog sinjskog penthousea, kao i zatvorenog bazena s grijanjem!

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
06.10.2024.
u 12:00
Poduzetnica Marija, poznata pod nadimkom Mara Uštipak, dolazi iz Sinja i ekipu će ugostiti u svom domu. Vlasnica je obrta za uštipke, a u 'Večeru za 5' se prijavila zbog sudjelovanja i promocije svog kraja. Vesela je i veliki je radoholičar, a usto je izdala i zbirku poezije 'Sinjske ruke ljubavi'.Poduzetnica Marija, poznata pod nadimkom Mara Uštipak, dolazi iz Sinja i ekipu će ugostiti u svom domu. Vlasnica je obrta za uštipke, a u 'Večeru za 5' se prijavila zbog sudjelovanja i promocije svog kraja. Vesela je i veliki je radoholičar, a usto je izdala i zbirku poezije 'Sinjske ruke ljubavi'. Na uštipcima je sagradila veliko carstvo, vlasnica je prvog sinjskog penthousea, kao i zatvorenog bazena s grijanjem! Velika je hedonistica i gurmanka.Velika je hedonistica i gurmanka.
Pogledaj originalni članak

Novi tjedan 'Večere za 5' vodi gledatelje u Sinj i okolicu! Kandidati će pokušati pogoditi 'u sridu' ukus svojih gostiju, a prva će se u tome okušati Natalija iz Glavica. U goste joj stižu profesor Marko, spremačica Renata, umirovljenik Marinko i poduzetnica Marija.

Natalija Poljak (42)

Poljoprivrednica Natalija dolazi iz Glavica i posjeduje vlastiti OPG. U svom domu ugostit će protukandidate, a u 'Večeru za 5' prijavila se zbog druženja i ljubavi prema kuhanju. Radišna je i komunikativna te vesela, a kao veliku svoju manu navodi što vjeruje drugima. Nataliji je najvažnija obitelj koju čini njezino četvero djece za koje, u slobodno vrijeme, obožava peći kolače.

Marko Buratović (62)

Profesor Marko dolazi iz Sinja gdje predaje u srednjoj školi. Usto, voli kuhanje, a u emisiju se prijavio kako bi promovirao svoj kraj i školu. Komunikativan je, društven, emotivan i opušten, a usto je jako aktivan na Facebooku te će za sebe reći da je najbolji Facebook pisac u Hrvatskoj. Obožava dalmatinsku kuhinju, no voli jesti baš sve!

ANITA HRSTIĆ

HRT-ova voditeljica i urednica o problemima umirovljenika u Hrvatskoj: Rekla je da ju već 10 godina nitko nije zagrlio

Emisija 'Treća dob' se bavi umirovljenicima, njihovim životima, problemima, ali dotiče se i pozitivne strane starosti. Za tu je emisiju novinarka i urednica Anita Hrstić dobila i posebno priznanje Hrvatske udruge socijalnih radnika, a u ovom intervjuu ispričala nam je neke detalje o sebi, svom poslu, ali i sudbinama nekih ljudi s kojima je radila i koje su je dotakle.

Renata Karaman (45)

Spremačica Renata dolazi iz Klisa, radi kao spremačica na fakultetu te je majka četiri sina. U emisiju se prijavila iz ljubavi prema kuhanju, u čemu zbog brojne obitelji ima puno iskustva. Vesela je i voli sve što vole mladi. Kuha sve i svašta te voli pripremati kolače.

Marinko Poljak (76)

Umirovljenik Marinko dolazi iz Sinja i ekipu će ugostiti u svom domu. Po zanimanju je kolekcionar, voli druženja uz dobru peku i sport, a obožava se upoznavati s novim ljudima te se iz tog razloga prijavio u emisiju. Skuplja razne predmete i ponosi se svime što je dosad sakupio.

Marija Vučković (45)

Poduzetnica Marija, poznata pod nadimkom Mara Uštipak, dolazi iz Sinja i ekipu će ugostiti u svom domu. Vlasnica je obrta za uštipke, a u 'Večeru za 5' se prijavila zbog sudjelovanja i promocije svog kraja. Vesela je i veliki je radoholičar, a usto je izdala i zbirku poezije 'Sinjske ruke ljubavi'. Na uštipcima je sagradila veliko carstvo, vlasnica je prvog sinjskog penthousea, kao i zatvorenog bazena s grijanjem! Velika je hedonistica i gurmanka.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u od 17.50 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

GALERIJA Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Sabrina Salerno
Foto: Screenshot
Sabrina Salerno
Foto: Screenshot
Sabrina Salerno
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar chain of dogs
chain of dogs
13:37 06.10.2024.

Jel vi kužite da se u potpunosti ponavljate i u tekstu kao i u naslovu?! 🤨