U sloveniji

Naša glumica objavila neobičnu fotografiju sa zimovanja: 'Što se dogodi kad staviš Splićanku na snijeg'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Nataša Janjić Medančić
11.01.2022.
u 18:22
Glumica Nataša Janjić Medančić na snijegu je pozirala u tankoj cvjetnoj haljini s visokim izrezom. Kombinaciji je dodala čizme, a nema niti kaput.
Pogledaj originalni članak

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na svojem je Instagram profilu objavila neobičnu fotografiju sa zimovanja. Nataša pozira u tankoj cvjetnoj haljini s visokim izrezom na snijegu. Kombinaciji je dodala čizme, a nema niti kaput.

„Što se dogodi kad staviš Splićanku na snijeg“, napisala je u opisu objave te dodala hashtagove 'zimska kombinacija', 'glumački život', 'fale cvike' i 'ovako se može'.  Pratitelji su joj u komentarima pisali razne dosjetke. „Upala bubrega“, poručila joj je jedna osoba. „Jesi to iz kreveta izašla van po novine“, dodala je druga osoba. „Ljepoto moja, smrznut ćeš se“, poručili su joj. 
Uputili su joj i mnoštvo komplimenata te poručili da uživa.

Inače, glumica s obitelji zimovanje provodi u Sloveniji gdje je snimljena ova fotografija. Podsjetimo, Nataša je nedavno sa suprugom ortopedom Nenadom Medančićem proslavila godišnjicu braka. Nataša je i mama Tonija (3) i Kaje (1) kojima j u potpunosti posvećenja u posljednje vrijeme. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.