U CRVENOM IZDANJU

Privukla je pažnju: Meghan Markle u seksepilnom izdanju pojavila se na gala svečanosti

Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: reuters
Foto: Reuters
Foto: CAITLIN OCHS/REUTERS
FILE PHOTO: 2021 Global Citizen Live concert at Central Park in New York
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
06.10.2024.
u 19:10
Meghan je pohvalila rad Dječja bolnice L.A. gdje je u ožujku ove godine malim pacijentima čitala knjige, a sada je bila gošća na njihovoj gala svečanosti
Pogledaj originalni članak

Meghan Markle (43) sve je iznenadila kada se pojavila na gala svečanosti Dječje bolnice Los Angeles. Zablistala je u seksepilnom izdanju u crvenoj haljini Caroline Herrere i svi su pogledi bili usmjereni u vojvotkinju od Sussexa. Meghan je pohvalila rad Dječja bolnice L.A. gdje je u ožujku ove godine malim pacijentima čitala knjige. - Posao koji obavljaju u Dječjoj bolnici je izvanredan i nijedna majka ne želi proći iskustvo odlaska s djetetom u bolnicu ali ako i dođe do toga najbolje mjesto na svijetu na koje biste mogli otići bila bi dječja bolnica L.A. - rekla je Meghan Markle na crvenom tepihu uoči početka gala svečanosti.

- Osoblje je nevjerojatno, a količina posla koju obavljaju za obitelji koje si zaista nisu mogle priuštiti ovu razinu skrbi je nešto što mislim da se nikada ne smije zanemariti. Zahvalna sam na svemu što rade - izjavila je vojvotkinja od Sussexa. Tijekom večeri Meghan se fotografirala s obiteljima čija su djeca pacijenti u bolnici i provela je neko vrijeme u njihovom društvu. 

VEZANI ČLANCI

Nedavno su strani mediji pisali kako je Meghan došla na glas lošeg poslodavca nakon što joj je u kratkom periodu više zaposlenika dalo otkaz.  Jedan je izvor poručio za strane medije kako je razlog sama Meghan.  - Svi je se boje - rekao je izvor blizak paru. - Omalovažava ljude, ne prihvaća tuđe savjete. Oboje donose loše odluke i često mijenjaju mišljenje. Harry je jako šarmantan, ali ona je užasna - uz to je poručio. Navodi o njezinom teškom karakteru i lošem ponašanju datiraju još iz 2018. godine kada su dva zaposlenika Buckinghamske palače prijavila vojvotkinju zbog maltretiranja. Iako rezultati istrage nikada nisu izašli u javnost, Markle se tada branila kako se radi o kampanji protiv nje. Ranije su izvori govorili da je Markle znala imati ispade bijesa pa je tako zaradila nadimak 'Naporna vojvotkinja'.

- Marširala je naokolo kao diktator u visokim petama, stalno naređivala. Gledala sam je kako odrasli muškarce zbog nje briznu u plač - poručio je izvor. S druge strane, njezini prijatelji tvrde da nikada nisu vidjeli tu stranu vojvotkinje, a neki od njih su opovrgnuli te navode o njoj. - Ovo je izmislio netko tko ni ne zna kako naša tvrtka funkcionira. Mi smo u Hollywoodu, a vojvoda i vojvotkinja rade iz Montecita. To je suludo - poručili su za Daily Mail. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.