SUPERTALENT

Nešto zabranjeno će se dogoditi na pozornici showa na Novoj TV: Martina Tomčić će pobjeći

Foto: Nova TV
1/4
06.10.2024.
u 13:48

Na pozornicu dolazi zanimljiva skupina Forbidden Nights koja je svojim vatrenim i golišavim nastupima navikla zabavljati mnogobrojnu publiku, a za Supertalent priprema nešto posebno.

Večeras gledatelje Supertalenta očekuje pravi spektakl jer u drugu audicijsku epizodu stižu momci iz Velike Britanije koji itekako znaju što publika voli – osobito ženski dio. Na pozornicu dolazi zanimljiva skupina Forbidden Nights koja je svojim vatrenim i golišavim nastupima navikla zabavljati mnogobrojnu publiku, a za Supertalent priprema nešto posebno. „Ja sam zabranjen. Ostalo je na vama da otkrijete“, najavit će jedan od članova, a zatim će na pozornicu pozvati ženski dio žirija – Maju Šuput i Martinu Tomčić.

Ovi atraktivni plesači poznati su po svojim upečatljivim i senzualnim performansima, a Maja je poznata po tome da nikada ne odbija zabavu. Tako će se i naći u središtu njihovog nastupa, zajedno s Martinom koja će se, kad shvati što je posrijedi, povući natrag na svoje mjesto. Dok će Martina gledati točku s pristojne udaljenosti, Maja će uživati na najboljoj mogućoj poziciji, a što će se to zabranjeno dogoditi na pozornici, doznat ćemo večeras.

VEZANI ČLANCI:

Ovi zabranjeni momci planiraju svoj posao iz snova raditi sve do mirovine, a da bi to bilo moguće, morat će nastaviti redovito vježbati i paziti na prehranu. Ranije je njih petero živjelo najnormalnijim životima i bavilo se najobičnijim zanimanjima, a onda su zajednički hobi pretvorili u zanimanje i počeli se baviti onim u čemu istinski uživaju.

Nekadašnji profesor stranih jezika, tetak u vrtiću, plesač, kostimograf i radnik u korisničkoj podršci zauzimaju iste uloge i kad padne mrak priređuju 'zabranjene noći' te, povrh svega, dobar show. Nadaju se da će za svoji vatreni performans na Supertalentu dobiti prolazne glasove jer im je velika želja u polufinale donijeti još vruće atmosfere, a hoće li im se ta želja ostvariti – ostaje za vidjeti!

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije