AFRIKA JE DALEKO

Sin Mela Gibsona od očevih afera bježi u Afriku

Foto: Reuters
Sin Mela Gibsona od očevih afera bježi u Afriku
22.10.2009.
u 09:14
William Gibson, drugi najstariji sin i treće dijete poznatog glumca, od očevih skandala i razvoda roditelja udaljava se tako što odlazi na misionarski rad u Africi.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Mel Gibson napravio dijete svojoj ljubavnici, ruskoj pjevačici Oksani Grigorijevoj, način na koji se slavni glumac ponio i na koji je ponizio njihovu majku teško je pao njihovoj djeci, naročito zato što su odgajana u strogom katoličkom duhu. Naime, obitelj Mela Gibsona pripada struji "tvrdih" katolika koji ne priznaju odluke Drugoga vatikanskog koncila i podržavaju da se mise služe na latinskom (premda mu bivša supruga nije katolkinja nego episkopalka).

Za najstarije od njihovo sedmero djece i jedinu kćer, Hannah, čak se nagađalo da će otići u opatice, ali ona je od toga odustala i udala se (suprug joj je poznati blues gitarist Kenny Wayne Shepherd), i ima dvoje djece. William ima i dva starija brata, blizance Edwarda i Christiana (mlađa braća su Louis, Milo i Thomas), ali je on zasad jedini od obitelji odlučio "glasati nogama" i od očevih skandala otići na Crni kontinent, gdje će raditi na širenju kršćanstva.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.