NADOGRADILA IZGLED

Tamara iz 'Braka na prvu' pokazala novi osmijeh, pratitelji se pitaju: 'Što kaže Filip?'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
01.08.2024.
u 23:00
- Balkanski osmijeh je eksplodirao na društvenim mrežama, napisala je lijepa Samoborka u opisu novog videa na kojem objašnjava postupak kojim je došla do željenog osmijeha.
Pogledaj originalni članak

Fitness instruktorica Tamara Razum nakon sudjelovanja u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' doživjela je pravi glow-up. Naime, plavokosa Samoborka prvo je skratila frizuru, a potom je odlučila pobijediti strah od zubara i poraditi na osmijehu. Svoj osobni put dijeli redovito na društvenim mrežama, a o svojoj promjeni na zubima pratitelje je obavjestila još prije dva tjedna. Tada je na Instagramu napisala sljedeće: 

- Kako je osmijeh moj zaštitni znak, odlučila sam ga nadograditi. Radila sam izbjeljivanje zubiju i kompozitne ljuskice na gornjim dvojkama pošto su bile male i sramežljive. Jako mi je bilo bitno da mi se sa novim osmjehom ne promijeni puno izgled lica, a da dobijem ono što želim - napisala je Tamara uz zahvalu dentalnom centru za željeni osmjeh, iako zahvat nije prošao bez poteškoća: - Kako zbog određenih trauma imam veliku nelagodu i strah od zubara, suze su naravno bile neizbježne, no ovaj put su to bile suze smijalice - priznala je Razum. Sada je zbog velikog interesa objavila novi video kojim prikazuje proces izbjeljivanja i objašnjava što je sve radila.

Balkanski osmijeh je eksplodirao na društvenim mrežama. Iznenađena sam brojem upita koje sam dobila u vezi zahvata koji su rađeni na moji zubićima pa smo odlučili s vama podijeliti mali uvid u to kak je prošlo i što smo sve radili. Prvo smo skidali kamenac, izbjelili zubiće pa uljepšali dvojke. Stavili smo kompozitne ljuskice sa kojima smo napravili prirodan osmijeh da pritom nismo morali brusiti moje zubiće. Zahvati koji su rađeni su potpuno bezbolni i brzo gotovi, a Kika i ekipa su se potrudili da moje suze ipak budu one radosnice. - napisala je Tamara u opisu videa.  

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana Tamara je gostovala u podcastu bivše kandidatkinje istog showa Petre Meštrić. Razgovarale su o showu i Tamara je otkrila kako se osjećala dok je u showu koračala prema Filipu kojeg su joj stručnjaci u showu odabrali kao savršenog partnera. Ispričala je i kako je bila otvorena prema mogućnosti da joj se u showu dogodi ljubav, ali njezin partner nije bio otvoren za tu opciju. 

- Bila sam otvorena da se dogodi ljubav, kad sam vidjela Filipa bio mi je zgodan. Na početku sam bila otvorena za ljubav. On je odmah rekao kako ga je sestra prijavila, da on nije htio ići u showu i rekao je da je došao samo da dečkima priuštiti momačku i rekao je da se ne namjerava ženiti - ispričala je Tamara i priznala je kako joj je trebalo dugo vremena da se opusti pred kamerama i hvatala ju je tema i bojala se da će reći nešto krivo.

GALERIJA: Tamara iz 'Braka na prvu' otkrila na kakvoj je prekretnici sada: Bilo je to dosta impulzivno

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Brak na prvu
Foto: RTL
Tamara Razum

Rekla je kako joj se Filip nakon nekog vremena otvorio i pričali su o svemu i o vezama i obitelji, ali što se tiče otvaranja nečem emotivnijem Filip je postavio zid. Otkrila je u podcastu i kako je nedavno odlučila napraviti promjenu. - Preselila sam se iz Samobora u Strmec. Imam sve što mi treba. Kratko sam tamo i koliko smo tamo, preporodila sam se. Definitivno je bolje živjeti sama. Sama sam svoj gazda. Ne moram se prilagođavati. No, ne mogu reći da se život vratio u normalu. Jučer sam dala otkaz. Bilo je dosta impulzivno, ali imam neke druge planove. Financijski mi je bolja prilika i to ću sada sve organizirati - ispričala je.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.