NEMO METTLER

Pobjednik Eurovizije obukao kockice i privukao pažnju Hrvata: 'Kockice su trebale pobijediti'

Foto: Instagram
1/12
31.07.2024.
u 09:05

Ovaj potez očito nije dobro sjeo djelu domaćih obožavatelja Eurovizije koji su se prisjetili finala u Malmöu i ustvrdili kako je Švicarac ukrao pobjedu našem predstavniku Baby Lasagni, a dio se i našalio kako Mettler na ovaj način želi poručiti da sljedeće godine predstavlja Hrvatsku na natjecanju.

Predstavnik Švicarske na ovogodišnjem eurovizijskom natjecanju, 24-godišnji Nemo Mettler, i nakon trijumfa nastavlja privlačiti pozornost hrvatske publike. Naime, Švicarac koji se izražava kao nebinarna osoba prvo je na svojim društvenim mrežama objavio fotografije na kojima nosi jaknu s uzorkom crveno-bijelih kockica, a potom je na Facebook profilu ''Eurovision Fans'' osvanula slika njega u istoj odjevnoj kombinaciji kako pozira s članovima grupe Sunstroke Project. 

Izgleda da Mettler na ovaj način najavljuje svoj novi singl, a to je dao naznačiti i opisom pored fotografija na Instagramu: "Pogodite moju sljedeću pjesmu koristeći ova dva emotikona kao trag", napisao je Nemo u sklopu objave u kojoj prvo pozira, a zatim snima selfi u karakterističnoj kreaciji. Ovaj potez očito nije dobro sjeo djelu domaćih obožavatelja Eurovizije koji su se prisjetili finala u Malmöu i ustvrdili kako je Švicarac ukrao pobjedu našem predstavniku Baby Lasagni, a dio se i našalio kako Mettler na ovaj način želi poručiti da sljedeće godine predstavlja Hrvatsku na natjecanju.

"Te kockice su trebale pobijediti", "Čovjek ima grižnju savjest zbog namještene pobjede, pa se "ukockao"", "Nemo, predstavnik Hrvatske"; "Čak i Nemo smatra da je Hrvatska trebala pobijediti", "Je l' ovo provokacija zbog toga što Marko nije pobijedio?", "Igraj moja Hrvatska!!!!", "Nemo je veliki obožavatelj hrvatske nogometne reprezentacije", pisali su iznenađeni fanovi ispod objave na Facebooku.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Švicarac je s pjesmom "The Code" pobjedu na Euroviziji odnio ispred našeg predstavnika Baby Lasagne. Nemu je više naklonjen bio stručni žiri, odnosno pobijedio je po glasovima žirija 37 država, dok je Marko imao više naklonjenu publiku.

Nemo je sa spomenutih 365 bodova stručnih žirija oborio još jedan rekord, onaj Ujedinjenog Kraljevstva iz 2022., čijeg su predstavnika Sama Rydera članovi žirija nagradili s 283 boda. Također, nikad se nije dogodilo da 22 od 37 stručnih žirija istom izvođaču dodijele maksimalan broj bodova, njih 12.

GALERIJA: FOTO Zlatko Dalić bio je jedan od mnogih poznatih na koncertu u čast Oliveru

1/24

 

O ovom ekscentričnom 24-godišnjaku već smo pisali u periodu kad je od Purišića preuzeo vodeću poziciju na eurovizijskim kladionicama. Naime, Nemo dolazi iz malenog gradića Biela, a za sebe otvoreno kaže da je nebinarna osoba te govoreći o sebi koristi zamjenicu "oni".

Do plasmana na Euroviziju prošao je težak put. Uz njega, svoje pjesme za natjecanje u Švedskoj poslalo je čak 400 izvođača i vodila se teška borba. Nakon toga pojavio se u "SRF Virus (#Cypher)", švicarskom hip-hop showu u kojem se predstavio kao reper i iskusio instant-slavu zbog viralnosti videa na društvenim mrežama.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije