Sretno razvedeni

Tom poručio da je dobro, a Katie ima novog muškarca

Foto: Reuters
Tom poručio da je dobro, a Katie ima novog muškarca
30.07.2012.
u 21:51
U vrtlogu bračnoga kraha, Cruise je spas potražio u poslu te, unatoč drami koju je prolazio u privatnom životu, nije tražio nijedan slobodan dan sa snimanja filma "Oblivion".
Pogledaj originalni članak

Iza njega je treći razvod, no Tomu Cruiseu (50) široki osmijeh ne silazi s lica. Izlazeći iz restorana Tony\'s Tavern u Malibuu, ispred kojeg su ga čekali paparazzi, hollywoodski glumac činio se kao čovjek bez ijedne brige u životu. Na pitanje kako je, odlično raspoloženi Tom dobacio im je: \"Dobro sam!\" te ležerno nastavio dalje. U vrtlogu bračnoga kraha, Cruise je spas potražio u poslu te, unatoč drami koju je prolazio u privatnom životu, nije tražio nijedan slobodan dan sa snimanja filma \"Oblivion\". 

Živi na relaciji Island - Kalifornija - New York - London, a u Velikoj jabuci navodno traži stan kako bi bio bliže šestogodišnjoj kćeri Suri. Dok se njezin bivši suprug zatrpao poslom, Katie Holmes (33) utjehu zbog razvoda potražila je u društvu nepoznatog muškarca, s kojim je viđena na večeri u newyorškom restoranu Nomad. Kad su izašli, glumica je u obraz poljubila svojeg pratitelja prije nego su se pozdravili te taxijem otišla kući. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Maroje2312
09:31 01.08.2012.

Što dalje od njega to bolje.Lik očito nije normalan.