Predsjednik Hajduka

Brbić: Katastrofa! Treba osuditi navijanje "Ajmo ustaše"

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Brbić: Katastrofa! Treba osuditi navijanje "Ajmo ustaše"
25.11.2013.
u 10:17
– Tome nije mjesto na našem stadionu i volio bih da se na Poljudu navija samo za Hajduk
Pogledaj originalni članak

Utakmicu Hajduka i Osijeka na Poljudu, osim kiksa domaće momčadi, obilježilo je i navijanje pristalica Hajduka. Oni su, naime, pjevali "Ajmo, ajmo ustaše", a bilo je i povika "Za dom spremni". Takve ispade osudio je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

– To je stvarno katastrofa, moramo osuditi to skandiranje. Ne, ne može se pravdati vikanje "ajmo, ustaše", tome nije mjesto na našem stadionu i volio bih da se na Poljudu navija samo za Hajduk, rekao je Brbić za DalmacijaNews te se osvrnuo i na utakmicu:

– Dan prije sanjao sam da imamo problema u igri i bio sam sretan kad sam se probudio što je to bio samo ružan san. Nažalost, nismo pobijedili Osijek, iako smo stvorili dovoljno šansi da to ostvarimo.

>>Hajduku samo bod, Torcida skandirala: Ajmo ustaše

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 40

AN
angel2
10:51 25.11.2013.

Ocito je da ovi momci izrazavaju svoje nezadovoljstvo sa svim sto se dogodilo Simunicu.Ali moram reci ovo:kad se hrvatski domoljubi prestanu nazivati ustasama onda i to skandiranje nece imati smisla.Znaci ovo je odgovor na sve ono sto vladajuci i srbokomunisti javno govore protiv domoljubne Hrvatske.

Avatar cro1com
cro1com
10:54 25.11.2013.

pa jesmo li za dom spremni ili nismo , očito SDP ovci nisu.

ER
EUGEN ROMMEL 2
11:25 25.11.2013.

Bravo Torcida!!!!