ZNAM RIJEČI, ALI...

Capello: Neću pjevati englesku himnu na SP-u

Foto: Reuters
Capello: Neću pjevati englesku himnu na SP-u
27.05.2010.
u 17:20
Talijanski strateg Fabio Capello, koji uspješno obavlja posao izbornika engleske nogometne reprezentacije, rekao je tamošnjim novinarima da neće pjevati englesku himnu tijekom utakmica SP-a.
Pogledaj originalni članak

- Znam riječi himne, ali ne osjećam se ugodno dok je pjevam. Uostalom, to nije himna moje domovine i pametnije je da se ne upuštam u pjevanje - rekao je Capello i opet bio upitan za najspominjanije ime u momčadi, za Waynea Rooneyja.

- On je definitivno nogometaš koji je u najboljoj formi odradio ovu sezonu, ali nikada nisam zastupao tezu jednog vrhunskog igrača u momčadi. Ja prije svega u Engleskoj radim posao da momčad u svakom trenutku, protiv bilo koga na svijetu, zna krenuti putem prema pobjedi. Rooneyjeve ozljede? Bit će on potpuno spreman za Svjetsko prvenstvo, uopće ne dvojim u to - završio je Capello.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
18:49 27.05.2010.

Capello: Neću pjevati englesku himnu na SP-u Bilić: Naši igrači bi tako izuzetno uživali da mogu pjevati hrvatsku himnu na SP-u..

DU
Deleted user
08:31 28.05.2010.

Vi Janezi fakat niste normalni... Ako je vaše podbadanje i bilo malo smiješno na početku, sada je već jadno i otrcano. Da, kužimo, vi idete na SP, a mi ne idemo. Svaka čast! Ili da opet počnemo spominjati Janicu? WTF? koliko glupi morate biti da vas ovakvo podbadanje još uvijek veseli?