SENZACIJA

Nokautirao Hrgovića pa obranio naslov svjetskog prvaka: Dubois srušio i velikog Joshuu

Daniel Dubois v Anthony Joshua - IBF World Heavyweight Title
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/4
21.09.2024.
u 23:50

Konačan kraj dogodio se u 5. rundi velikog boksačkog spektakla u kojem je Dubois bacio seriju teških udaraca na Joshuinu bradu. Jedan od njih nokautirao ga je pa je Dubois na koncu zasluženo zadržao pojas teškaškog prvaka svijeta po IBF-u

Velikom pobjedom na londonskom Wembleyju pred gotovo 100 tisuća gledatelja Daniel Dubois obranio je naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verziji IBF. Za protivnika je nakon našeg Filipa Hrgovića imao glavnog izazivača Anthonyja Joshuu koji - ukratko rečeno - nije imao baš nikakve šanse.

Dubois je već na samom startu srušio AJ-a, a ovaj se već od tog početnog šoka nikako nije mogao oporavio. Vidjelo se odmah da je nakon lipanjske pobjede protiv hrvatskog boksača Dubois i dalje u strašnoj formi. Joshua je već do kraja prve runde mogao izgubiti, no spasilo ga je zvono. U drugoj rundi sličan scenarij, a Joshua je nekako uspio preživjeti i tu, alii treću rundu u kojoj je dobio nekoliko teških udaraca.

FOTO Mirko Filipović opet u ringu! Pogledajte kako je Cro Cop podigao Arenu na noge

Daniel Dubois v Anthony Joshua - IBF World Heavyweight Title
1/8

Konačan kraj dogodio se u 5. rundi velikog boksačkog spektakla u kojem je Dubois bacio seriju teških udaraca na Joshuinu bradu. Jedan od njih nokautirao ga je pa je Dubois na koncu zasluženo zadržao pojas teškaškog prvaka svijeta po IBF-u.

Ključne riječi

Komentara 8

TA
tapiros77
00:43 22.09.2024.

Malome kapa do poda! Svi su protiv njega, podcjenjuju ga i izruguju jer dečko nije baš previše bistar i na razini djeteta je. U njemu nema niti trunke mržnje, osvetoljubivosti ... Hrga ga je toliko izvrijeđao i ponižavao - ništa,, mali je boksao bez ikakve želje da mu se osveti i kasnije ga je normalno pozdravio kao da ovaj nije ništa rekao. Slično i kao protiv Joshue. Dečko čak niti ne slavi pobjedu dok je protivnik u mukama ... malome kapa do poda! Osim što je nabildan, uopče ne podsjeća na boksača!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:25 22.09.2024.

Koliko je meni poznato Hrgović nije nokautiran meč je prekinut zbog ozljede čak je i bodovno vodio u prvih par rundi tek tolko informacije radi za mene osobno Hrgović je za klasu bolji boksač od Duboisa.

MA
Materjola
00:55 22.09.2024.

Patak Bubi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije