Hjulmand vs. Johnson

Danski izbornik ljutit na britanskog premijera: Probudi se!

Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Boris Johnson
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
British Prime Minister Boris Johnson walks to hold a news conference for England's COVID-19 lockdown easing announcement in London
Foto: Mike Egerton/PA Images/PIXSELL
Denmark Training - Enfield Training Centre
07.07.2021.
u 08:10
– Boris Johnson treba se probuditi i dopustiti tisućama naših navijača dolazak na Wembley. Nadam se da će se na stadionu barem skupiti što više Danaca koji žive u Engleskoj i dati nam podršku – kaže Hjulmand.
Pogledaj originalni članak

Nepravda po pitanju domaćina na ovogodišnjem Euru seže u nove, nevjerojatne sfere. Ne samo da će jedna Engleska šest od sedam utakmica na turniru igrati kući unatoč tome što se Euro održava u 11 država domaćina, već se epidemiološke mjere u toj zemlji doslovno kreiraju po protivnicima na turniru.

Nakon što su u skupini najstrože mjere vrijedile za Hrvate i Čehe, sad su proglašene najstrože mjere za Dance, iako nisu bile na snazi prije dva tjedna. Izbornik Danske Kasper Hjulmand ljutit je na premijera Britanije Borisa Johnsona zbog novog pravila o desetodnevnoj izolaciji za Dance u Engleskoj.

– Boris Johnson treba se probuditi i dopustiti tisućama naših navijača dolazak na Wembley iako više nema puno vremena. Nadam se da će se na stadionu barem skupiti što više Danaca koji žive u Engleskoj i dati nam podršku – kaže Hjulmand.

Video - Kreće Šukerov konačan pad: Kustić i službeno kandidat za predsjednika HNS-a

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ričard
Ričard
10:08 07.07.2021.

tako se vodi nacionalna politika, to znaju Englezi i Slovenci

CH
charle
10:18 07.07.2021.

Od samog početka sve je namješteno da Engleska bude prvak.Da UEFA drugačije razmišlja onda bi polufinale i finale premjestili u Budapest