bioenergetičar neće slavu

Denis Bušelić: Religija je protiv kondoma pa se koriste

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Denis Bušelić: Religija je protiv kondoma pa se koriste
17.11.2011.
u 19:12
– Pletikosa je prije bilo kakve reakcije sve nedoumice trebao riješiti s Bilićem. Planirali smo otići na EP i uspjeli smo – kaže Bušelić.
Pogledaj originalni članak

Nije splitski bioenergetičar Denis Bušelić ostao zatečen izjavom Stipe Pletikose o tome da nije za njegov rad.

– Naviknut sam da ljudi na to što radim gledaju drugačijim mjerilima. To što ja radim nije klasična bioenergija, moja DB energetska pumpa nešto je sasvim drugačije. Postoji energija vjetra, mora, ljubavi, pa i DB energija – kaže Bušelić.

Međutim, ostaje činjenica da je Bušeliću odmah nakon utakmice u Istanbulu, na službenoj presici, izbornik Slaven Bilić javno zahvalio. Bio je to neuobičajen trenutak, treneri nakon utakmice obično zahvaljuju igračima i navijačima.

– Valjda to dovoljno kazuje koliko je Biliću značilo to što sam radio. On je bio glavni fokus mog rada, jer je vođa tima – objašnjava Bušelić.

Pletikosa je govorio i uime igrača.

– Nikoga ja ne tjeram, sve što sam radio bilo je besplatno, na dobrovoljnoj bazi. Dogovorio sam se s Bilićem, imali smo u planu plasman na prvenstvo Europe i to nam je i uspjelo. Ni na kraj pameti nisu mi bile nekakve zasluge. Tko zna, možda nekomu smeta što mi je Bilić zahvalio. Pletikosa bi, prije bilo kakve reakcije, sve nedoumice trebao riješiti s Bilićem. A u to povezivanje s religijom i slično neću ulaziti. Pa, religija ne dopušta kondom, ali se i on koristi – kazao je Bušelić.

Istina je da mu se Bilić obratio za pomoć prije utakmice. Inače, Bilić voli prakticirati neke dodatne stvari. Na EP-u 2008. godine nosio je krunicu, medaljon, organizirao je sastanak igrača s velečasnim Sudcem, prije Turske razgovarao je sa psihologom...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

OB
-obrisani-
19:34 17.11.2011.

A gdje je bila Buseliceva bioenergija u Zagrebu ,kad je bilo ocigledno da neki igraci jedva hodaju. A i Bilicu bi trebalo kupiti naocale kad to nije vidio i nacinio pravovremene zamjene. Da je Eduardo ( nas najbolji napadac) usao pocetkom drugog poluvremena kladim se da bi pobjedili........ No sto je tu je i nadam se da ce nam izvlacenje biti sretno

DU
Deleted user
19:42 17.11.2011.

Religija je protiv kondoma pa se koriste ------------------------------------------------------ koja si ti budala majke ti. religija brani kondoe. pa za te kondome niko nije cuo prije 100 godina, tehnicki govoreci, a kamo li prije tisucu ili dvije kad je \"religija\" i nastala. da mi je znati isusovo misljenje o kondomima. eto, zbog takvih stvari moja noga nikad nece u crkvu krociti a kamoli da slusam sta mi neki pop prica.

XI
xiulo
19:51 17.11.2011.

recite ne seksu prije braka!